FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Audi A1 i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Audi A1.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Audi A1

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har fått mycket uppmärksamhet på marknaden tack vare sin moderna och digitala approach. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar för Audi A1: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar också skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgningstjänster. Helförsäkringen omfattar alla skydd som trafik- och halvförsäkringarna erbjuder, plus ett skydd för vagnskador. En unik förmån som Hedvig erbjuder är kristerapi för att behandla psykisk ohälsa till följd av trafikolyckor eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en fördelaktig försäkring för Audi A1 med ett tilläggspaket som kallas BackUp Plus. Detta tillägg täcker nästan allt som kan hända längs vägen och inkluderar även skydd mot stöld, motorskador och sanering av tanken om du skulle tanka fel bränsle. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Audi A1

Trafikförsäkringen är den lagstadgade minsta försäkringen som alla bilar måste ha i Sverige. Den täcker personskador och skador på annans egendom i händelse av en olycka som är din fels. Trafikförsäkringen är alltså ett grundläggande skydd för dig och andra trafikanter om du skulle vara inblandad i en olycka.

Halvförsäkring för Audi A1

Halvförsäkringen för Audi A1 erbjuder ett bredare skydd jämfört med trafikförsäkringen. Utöver skyddet för personskador och skador på annans egendom täcker halvförsäkringen även skador som uppstår till följd av stöld, inbrott, brand och glasskador. Räddningsskydd och bärgningstjänster kan också ingå i halvförsäkringen.

Helförsäkring för Audi A1

Helförsäkringen för Audi A1 erbjuder det mest omfattande skyddet. Den inkluderar allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker, samt ett extra skydd för vagnskador. Helförsäkringen ger dig större trygghet och skyddar din bil mot fler risker och skador.

Vad kostar en försäkring för en Audi A1

Priset på en bilförsäkring för Audi A1 varierar beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen samt ålder på föraren och var du bor. För att få en exakt prisuppgift på försäkringen behöver du ange dina uppgifter, som bilens registreringsnummer och ditt personnummer, på försäkringsbolagens webbplatser. Då får du ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Audi A1

Vilket försäkringsbolag är det billigaste alternativet för Audi A1?

Priset på bilförsäkringar varierar, och det billigaste alternativet beror på dina individuella omständigheter. Genom att jämföra priser och täckning hos olika försäkringsbolag kan du hitta det bästa och billigaste alternativet för din Audi A1.

Kan jag teckna försäkringen online?

Ja, samtliga försäkringsbolagen som nämns i denna jämförelse erbjuder möjligheten att teckna försäkringen online. Du kan besöka deras webbplatser eller använda deras appar för att få en offert och teckna försäkringen direkt.

Vilket försäkringsbolag erbjuder bäst tillägg och extra skydd för min Audi A1?

Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder ett brett utbud av tillägg och extra skydd för din Audi A1. Gjensidige sticker ut genom att erbjuda fler tillägg än många andra försäkringsbolag. OKQ8 Försäkring har ett fördelaktigt tilläggspaket kallat BackUp Plus som täcker nästan alla eventualiteter längs vägen.

Vilket försäkringsbolag är mest populärt bland Audi A1-ägare?

Hedvig och ICA Försäkring är två populära försäkringsbolag bland Audi A1-ägare. Hedvig har fått mycket uppmärksamhet tack vare sin moderna och digitala approach, medan ICA Försäkring erbjuder fördelaktiga priser och lovar att inte höja priset under de första fem åren.

Skaffa bilförsäkring