FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Audi A5 i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Audi A5.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Audi A5

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt för sin digitala och flexibla approach. De erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen inkluderar skydd mot personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen erbjuder ytterligare skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgningstjänster. Helförsäkringen täcker allt som trafik- och halvförsäkringarna inkluderar, samt vagnskador. En unik fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi för att hjälpa dig och eventuella passagerare att behandla psykisk ohälsa som kan uppstå till följd av en trafikolycka eller rån. Denna tjänst inkluderar behandling med legitimerade psykologer och erbjuder upp till tio terapisessioner per person.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en hel- eller halvförsäkring för Audi A5. Det som gör dem speciella är deras tilläggspaket kallat BackUp Plus, som täcker en rad olika situationer längs vägen, inklusive stöld, motorskador och felaktigt tankat bränsle. För att få tilläggspaketet BackUp Plus måste du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Audi A5

En trafikförsäkring är ett lagkrav och den minsta nödvändiga försäkringen för att få köra din Audi A5 på svenska vägar. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom om du skulle vara inblandad i en olycka. Samtliga nämnda försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkringar för Audi A5.

Halvförsäkring för Audi A5

En halvförsäkring ger ett utökat skydd jämfört med trafikförsäkringen. Den inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador, räddningsskydd och bärgningstjänster. Hos Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring kan du teckna en halvförsäkring för din Audi A5 och få det extra skyddet.

Helförsäkring för Audi A5

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Audi A5. Utöver det som trafik- och halvförsäkringarna täcker, inkluderar helförsäkringen skydd mot vagnskador. Du kan välja att teckna helförsäkring hos Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring för att få det mest omfattande skyddet för din Audi A5.

Vad kostar en försäkring för en Audi A5

Priset på en bilförsäkring för en Audi A5 kan variera beroende på flera faktorer, inklusive försäkringsbolaget, din ålder, körhistorik, bostadsområde och mer.

Frågor & svar om försäkringar för Audi A5

Vilket försäkringsbolag är bäst för Audi A5?

Det beror på dina specifika behov och preferenser. Hedvig, OKQ8 Försäkring, erbjuder alla olika fördelar och tillval för Audi A5. Det är bäst att jämföra deras erbjudanden och priser för att hitta den försäkring som passar dig bäst.

Vilken typ av försäkring är obligatorisk för Audi A5?

En trafikförsäkring är obligatorisk enligt svensk lag för att få köra din Audi A5 på svenska vägar. Det är den minsta nödvändiga försäkringen och täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka.

Vilken försäkring täcker stöld av min Audi A5?

För att få skydd mot stöld av din Audi A5 behöver du en halv- eller helförsäkring. Dessa försäkringar inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott och skadegörelse.

Kan jag lägga till extra tillval i min bilförsäkring för Audi A5?

Ja, flera försäkringsbolag erbjuder olika tillval som du kan lägga till i din bilförsäkring för Audi A5. Exempel på tillval kan vara assistans på vägen, skydd mot parkeringsskador, hyrbil vid skada och mer.

Skaffa bilförsäkring