FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Audi Q2 i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Audi Q2.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Audi Q2

1. evoli

evoli är ett digitalt försäkringsbolag som erbjuder en enkel ansökningsprocess online. Med deras smidiga app kan du själv lägga till eller ta bort tillval enligt dina önskemål. En unik fördel med evoli är deras tillval "Ung förare", som eliminerar den förhöjda självrisken för förare under 24 år med tio procent av ett prisbasbelopp.

2. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som erbjuder enkelhet och flexibilitet. Med deras bilförsäkringar kan du se ditt pris direkt på deras hemsida eller i deras app genom att ange ditt registreringsnummer och information om din bil. Hedvig erbjuder tre olika typer av försäkringar för Audi Q2: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom, medan halvförsäkringen inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Helförsäkringen täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen redan täcker, samt skydd mot vagnskador. En unik fördel med Hedvig är att de inkluderar kristerapi i sina hel- och halvförsäkringar, vilket kan vara till nytta om du upplever psykisk ohälsa till följd av en olycka eller rån.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder förmånliga priser för bilförsäkringar. Hos ICA Försäkring kan du hitta trafik-, halv- och helförsäkringar för Audi Q2. En unik fördel med ICA Försäkring är deras "prisgaranti" där de lovar att inte höja priset på försäkringen under de första fem åren, förutsatt att inga skador uppstår under den perioden. ICA Försäkring erbjuder även olika tillval, såsom hyrbil, assistanstillägg och självriskskydd, vilket kan anpassas efter dina specifika behov.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för Audi Q2. Vad som sticker ut med Gjensidige är deras omfattande utbud av tilläggstjänster. Du kan till exempel lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Deras skydd mot skadegörelse ger dig ersättning upp till 6000 kronor, förutsatt att reparationen överstiger 1000 kronor.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett omfattande tilläggspaket som täcker olika typer av skador längs vägen. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Deras tilläggspaket inkluderar skydd mot stöld, motorskador och sanering av tanken om du skulle råka tanka fel drivmedel.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Audi Q2

När det gäller trafikförsäkring för Audi Q2 är det ett lagkrav och ett grundläggande skydd som täcker personskador och skador på annans egendom. Samtliga nämnda försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkringar för Audi Q2.

Halvförsäkring för Audi Q2

En halvförsäkring för Audi Q2 ger ett utökat skydd jämfört med trafikförsäkringen. Det kan inkludera skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador samt räddningsskydd och hjälp med bärgning vid behov. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder halvförsäkringar för Audi Q2.

Helförsäkring för Audi Q2

En helförsäkring för Audi Q2 ger det mest omfattande skyddet och inkluderar vanligtvis allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker. Det kan även innefatta skydd för vagnskador. Både Hedvig och Gjensidige erbjuder helförsäkringar för Audi Q2.

Vad kostar en försäkring för en Audi Q2

Priset på en försäkring för en Audi Q2 kan variera beroende på flera faktorer såsom modell och ålder på bilen, ålder på ägaren och bostadsort. För att få exakt prisinformation bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange din specifika information, såsom registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Då kommer du att få ett prisförslag baserat på din situation.

Frågor & svar om försäkringar för Audi Q2

Vilket försäkringsbolag är bäst för Audi Q2?

Svaret på den frågan beror på dina individuella behov och preferenser. evoli, Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring är alla välrenommerade försäkringsbolag som erbjuder olika försäkringar för Audi Q2. Det är viktigt att jämföra deras erbjudanden och välja det som passar dig bäst.

Vilken typ av försäkring behöver jag för min Audi Q2?

Du bör åtminstone ha en trafikförsäkring eftersom det är ett lagkrav. Utöver det kan du överväga att lägga till en halvförsäkring eller helförsäkring för att få ett utökat skydd mot olika risker och skador.

Hur kan jag få det bästa försäkringspriset för min Audi Q2?

För att hitta det bästa försäkringspriset bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange din specifika information. Genom att jämföra prisförslag från olika försäkringsbolag kan du hitta det mest förmånliga alternativet för din Audi Q2.

Vilka tilläggstjänster är värda att överväga för min Audi Q2?

Det beror på dina preferenser och behov. Några populära tilläggstjänster inkluderar hyrbil, assistans vid behov, skydd mot parkeringsskador, skydd mot skadegörelse och skydd för unga förare. Det är viktigt att noga överväga vilka tilläggstjänster som är mest relevanta för dig och din Audi Q2.

Skaffa bilförsäkring