FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Audi Q4 e-tron i februari 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Audi Q4 e-tron.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Audi Q4 e-tron

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som utmanar branschen med sina innovativa lösningar. En av de främsta fördelarna med att välja Hedvig är deras smidiga digitala process. Genom att ange ditt registreringsnummer och bilinformation kan du få en direkt prisuppgift på deras hemsida eller i appen. Dessutom erbjuder Hedvig flexibilitet genom att inte ha någon bindningstid. Du kan enkelt byta försäkring när som helst.

Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar för Audi Q4 e-tron. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar också skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador samt räddningsskydd och bärgningstjänster vid behov. I helförsäkringen ingår allt från trafik- och halvförsäkringen samt skydd mot vagnskador.

En unik fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi som en del av hel- eller halvförsäkringen. Detta erbjuder psykologiskt stöd för dig och eventuella passagerare om ni skulle vara inblandade i en trafikolycka eller utsättas för rån. Hedvig täcker upp till tio terapisessioner per person utan självrisk under en period av 12 månader.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt val för bilägare och erbjuder konkurrenskraftiga priser. En av deras unika fördelar är deras femåriga prisgaranti, vilket innebär att ditt försäkringspris inte kommer att höjas under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador under den perioden.

Utöver grundläggande trafik-, halv- och helförsäkringar erbjuder ICA Försäkring ett antal tillägg. Ett populärt tillval är hyrbilstillägget, som ger dig ersättning för hyrbilskostnader om din bil behöver repareras efter en skada. ICA Försäkring erbjuder också assistans på vägen inom en timme, oavsett orsak, genom sitt assistanstillägg. Andra tillägg inkluderar självriskskydd och kollisionsskydd utomlands.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder ett brett utbud av tillägg och skydd för din Audi Q4 e-tron. Utöver trafik-, halv- och helförsäkringar kan du lägga till tillval som skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Till exempel kan du få ersättning upp till 6000 kronor för skadegörelse, förutsatt att reparationerna överstiger 1000 kronor.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett omfattande tilläggspaket vid namn BackUp Plus, vilket inkluderar skydd mot olika situationer längs vägen. Tillägget täcker bland annat stöld och motorskador. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Audi Q4 e-tron

När det gäller trafikförsäkringen för Audi Q4 e-tron täcker den personskador och skador på annans egendom.

Halvförsäkring för Audi Q4 e-tron

Halvförsäkringen innebär ett utökat skydd och inkluderar även stöld, inbrott, brand, glasskador samt räddningsskydd och bärgning.

Helförsäkring för Audi Q4 e-tron

Helförsäkringen täcker allt från trafik- och halvförsäkringen samt skydd mot vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en Audi Q4 e-tron

Priserna på bilförsäkringar kan variera beroende på flera faktorer, inklusive försäkringsbolag, kundens ålder, bostadsort, körhistorik och typ av försäkring.

Frågor & svar om försäkringar för Audi Q4 e-tron

Vilket försäkringsbolag är det bästa valet för Audi Q4 e-tron?

Det bästa valet beror på dina individuella behov och preferenser. Hedvig och ICA Försäkring är populära alternativ med konkurrenskraftiga priser och unika förmåner. Gjensidige och evoli erbjuder också olika tillägg och flexibla alternativ. OKQ8 Försäkring har ett omfattande tilläggspaket för extra skydd.

Vilken försäkringstyp rekommenderas för Audi Q4 e-tron?

För Audi Q4 e-tron kan både halvförsäkring och helförsäkring vara lämpliga val, beroende på dina behov och budget. Halvförsäkringen ger ett utökat skydd inklusive stöldskydd, medan helförsäkringen täcker allt från trafik- och halvförsäkringen samt skydd mot vagnskador.

Vilka tillval är särskilt fördelaktiga för Audi Q4 e-tron?

Några fördelaktiga tillval kan inkludera hyrbilstillägg för att få ersättning vid reparationer, assistanstillägg för snabb hjälp på vägen, och självriskskydd för att minska självrisken vid skador. Vissa försäkringsbolag kan också erbjuda specifika tillägg för elbilar, som täcker laddning och batteriskador.

Hur kan jag få exakt prisuppgift för en försäkring för min Audi Q4 e-tron?

För att få exakta prisuppgifter är det bäst att besöka försäkringsbolagens hemsidor direkt och begära en offert baserat på din bilmodell, personliga omständigheter och önskat försäkringsskydd.

Skaffa bilförsäkring