FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Audi Q5 i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Audi Q5.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Audi Q5

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har gjort sig känt för sitt digitala fokus och enkelhet i försäkringsprocessen. De erbjuder tre olika typer av bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar också skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. I helförsäkringen ingår dessutom ett skydd för vagnskador. En unik förmån hos Hedvig är deras kristerapibehandling som ingår i hel- och halvförsäkringen och kan hjälpa till vid psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en väldigt förmånlig tilläggspaket som heter BackUp Plus. Detta tillägg täcker i princip alla möjliga situationer längs vägen, inklusive stöld, motorskador och sanering av tanken om du skulle tanka fel drivmedel. För att få teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Audi Q5

En trafikförsäkring är den lagstadgade minimiförsäkringen som alla fordon måste ha i Sverige. Den täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka som är din skuld. Trafikförsäkringen är gemensam för alla försäkringsbolag och priset beror främst på bilens modell och ålder samt förarens ålder. För att få ett exakt prisförslag för en trafikförsäkring för din Audi Q5 behöver du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange ditt registreringsnummer och personnummer.

Halvförsäkring för Audi Q5

En halvförsäkring är ett steg upp från trafikförsäkringen och ger ett bredare skydd för din Audi Q5. Utöver skyddet som trafikförsäkringen erbjuder inkluderar halvförsäkringen vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador samt räddningsskydd och hjälp med bärgning om det skulle behövas.

Helförsäkring för Audi Q5

En helförsäkring ger det bredaste skyddet för din Audi Q5 och inkluderar vanligtvis allt som trafik- och halvförsäkringarna täcker. Dessutom inkluderar helförsäkringen ett skydd för vagnskador, till exempel vid en kollision med en annan bil.

Vad kostar en försäkring för en Audi Q5

Priset på en bilförsäkring för en Audi Q5 kan variera beroende på flera faktorer, inklusive bilens modell och ålder samt förarens ålder och bostadsort. För att få ett exakt prisförslag för en försäkring för din Audi Q5 behöver du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange ditt registreringsnummer och personnummer. Det är också viktigt att komma ihåg att olika försäkringsbolag kan erbjuda olika priser och erbjudanden, så det kan vara fördelaktigt att jämföra olika alternativ innan du tar ett beslut.

Frågor & svar om försäkringar för Audi Q5

Vilket försäkringsbolag är billigast för en Audi Q5?

Priset på försäkringen för en Audi Q5 kan variera mellan olika försäkringsbolag. För att hitta det billigaste alternativet bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange ditt registreringsnummer och personnummer för att få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Vilka faktorer påverkar priset på en försäkring för en Audi Q5?

Faktorer som kan påverka priset på en försäkring för en Audi Q5 inkluderar bilens modell och ålder, förarens ålder och bostadsort. Ju nyare och dyrare bilen är, desto högre kan försäkringskostnaden bli.

Vilket försäkringsbolag har bäst kundomdömen för Audi Q5-försäkringar?

Kundomdömen kan variera över tid och mellan olika försäkringsbolag, men bolag som anses bra är Hedvig, OKQ8 Försäkring, .

Hur kan jag jämföra olika försäkringsbolag för en Audi Q5?

För att göra en jämförelse mellan olika försäkringsbolag för en Audi Q5-försäkring bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor. Genom att ange ditt registreringsnummer och personnummer kan du få prisförslag baserat på din specifika situation. Jämför sedan priserna, täckningen och eventuella tilläggstjänster för att hitta det bästa alternativet för dig och din Audi Q5.

Skaffa bilförsäkring