FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Audi Q8 i februari 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Audi Q8.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Audi Q8

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. De erbjuder enkel och smidig hantering av försäkringen genom sin digitala plattform. Hedvig erbjuder tre olika typer av bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring.

Fördelen med Hedvig är att de inte har någon bindningstid, vilket innebär att du kan byta försäkring när som helst. Dessutom inkluderar deras halv- och helförsäkringar skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. En unik fördel med Hedvig är deras kristerapiservice, som hjälper dig och eventuella passagerare att hantera psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga priser på bilförsäkringar. De erbjuder trafik-, halv- och helförsäkring för Audi Q8. En unik fördel med ICA Försäkring är deras femåriga prisgaranti, vilket innebär att de inte höjer priset under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador under den perioden.

ICA Försäkring erbjuder också olika tillval, såsom hyrbilsersättning och assistans. Tillvalet Hyrbil ger dig ersättning för hyreskostnader om din bil behöver repareras och du behöver hyra en bil. ICA Försäkrings assistans ger dig hjälp på vägen inom en timme för saker som bensinstopp, urladdat batteri eller om du låser in dina nycklar i bilen.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkring för Audi Q8. Vad som utmärker Gjensidige är deras omfattande utbud av tillval. Du kan lägga till tillval för skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Till exempel kan du få ersättning upp till 6000 kronor för skadegörelse, förutsatt att reparationen kostar mer än 1000 kronor.

4. OKQ8 Försäkring

evoli är ett digitalt försäkringsbolag som erbjuder en smidig och snabb ansökningsprocess online. De har också en användarvänlig app där du kan anpassa dina tillval enligt dina önskemål. En unik fördel med evoli är deras tillval "Ung förare", som eliminerar den förhöjda självrisken för förare under 24 år.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Audi Q8

För Audi Q8 kan du välja mellan olika typer av försäkringar beroende på dina behov och budget. Trafikförsäkring är den obligatoriska försäkringen som täcker personskador och skador på annans egendom.

Halvförsäkring för Audi Q8

Halvförsäkring inkluderar vanligtvis även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador.

Helförsäkring för Audi Q8

Helförsäkring täcker allt som trafikförsäkring och halvförsäkring täcker, samt skydd mot vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en Audi Q8

Priset på en försäkring för en Audi Q8 kan variera beroende på flera faktorer, såsom modell och ålder på bilen samt ålder på ägaren och var hen bor. För att få en exakt prisuppgift bör du besöka försäkringsbolagens webbplatser och ange din specifika information, såsom registreringsnummer och personnummer. Då kommer du att få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Audi Q8

Vilket försäkringsbolag är det billigaste för Audi Q8?

Priserna kan variera, så det är bäst att jämföra olika försäkringsbolag för att hitta det billigaste alternativet baserat på din specifika situation.

Vilket försäkringsbolag har den bästa kundservicen?

Kundservice kan variera från bolag till bolag, men följande brukar anses vara bra bolag: Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, OKQ8 Försäkring .

Vilken försäkringstyp rekommenderas för en ny Audi Q8?

För en ny Audi Q8 rekommenderas vanligtvis en helförsäkring, eftersom den ger det bredaste skyddet för både skador på egen bil och skador på annans egendom.

Kan jag lägga till tillval i min försäkring för Audi Q8?

Ja, de flesta försäkringsbolag erbjuder olika tillval som du kan lägga till i din försäkring för att anpassa den efter dina behov. Exempel på tillval kan vara hyrbilsersättning, assistans eller skydd mot skadegörelse.

Skaffa bilförsäkring