FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Audi S3 i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Audi S3.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Audi S3

1. evoli

evoli är ett annat digitalt försäkringsbolag som erbjuder en smidig ansökningsprocess online. Genom deras app kan du själv lägga till eller ta bort tillval enligt dina önskemål. En unik fördel med evoli är deras tillval "Ung förare", som tillåter förare under 24 år att ta bort den förhöjda självrisken.

2. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. De erbjuder en smidig och digital ansökningsprocess där du kan se ditt pris direkt på deras hemsida eller i appen. En fördel med Hedvig är att de tillåter dig att byta försäkring omedelbart utan bindningstid. De erbjuder tre olika nivåer av bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Dessutom inkluderar deras halv- och helförsäkringar ett unikt skydd för kristerapi om du skulle behöva behandla psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bilförsäkringar till konkurrenskraftiga priser. De lovar att inte höja priset under de första fem åren om du inte gör några skador under den perioden. Hos ICA Försäkring kan du välja till populära tillval, såsom hyrbilsersättning och assistansservice. De erbjuder också ett självriskskydd som kan minska självrisken för vagnskador eller ersätta hela självrisken, även om du råkar ut för en kollision utomlands.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din Audi S3. Vad som utmärker dem är det breda utbudet av tillval du kan lägga till. Till exempel erbjuder de skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse. Om du skulle drabbas av skadegörelse kan du få upp till 6000 kronor i ersättning för reparationer överstigande 1000 kronor.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en förmånlig bilförsäkring med ett tilläggspaket kallat BackUp Plus. Detta tillval täcker i stort sett allt som kan hända längs vägen, inklusive stöld, motorskador och sanering av tanken vid felaktigt drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Audi S3

En trafikförsäkring är ett lagkrav i Sverige och täcker skador du orsakar på andra personer och deras egendom. Alla försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkringar för din Audi S3.

Halvförsäkring för Audi S3

En halvförsäkring är ett steg upp från trafikförsäkringen och inkluderar skydd mot skador på din egen bil. Det kan innefatta täckning för stöld, inbrott, brand och glasskador. Vissa försäkringsbolag erbjuder även räddningsskydd och bärgningshjälp som en del av halvförsäkringen.

Helförsäkring för Audi S3

En helförsäkring ger det bredaste skyddet för din Audi S3. Utöver täckningen i trafik- och halvförsäkringarna inkluderar en helförsäkring även skydd för vagnskador på din egen bil. Detta kan vara särskilt värdefullt om du vill ha ett omfattande skydd för att minska risken för oväntade kostnader vid en skada.

Vad kostar en försäkring för en Audi S3

Priset på en försäkring för en Audi S3 kan variera beroende på flera faktorer. Faktorer som kan påverka priset inkluderar modell och ålder på din bil, din ålder som ägare och var du bor. För att få det mest exakta prisförslaget bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter, såsom registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Genom att göra det får du en mer exakt uppskattning av kostnaden för försäkringen baserat på din situation.

Frågor & svar om försäkringar för Audi S3

Vilket försäkringsbolag är billigast för en Audi S3?

Priserna kan variera, och det bästa sättet att hitta den billigaste försäkringen är att jämföra olika försäkringsbolag genom att ange dina specifika uppgifter på deras hemsidor.

Vilket försäkringsbolag har bäst täckning för min Audi S3?

evoli, Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder alla konkurrenskraftig täckning för en Audi S3. Det är viktigt att jämföra vad varje försäkringsbolag erbjuder och välja det som passar dina behov bäst.

Vilket försäkringsbolag har bäst tillägg för min Audi S3?

ICA Försäkring och OKQ8 Försäkring erbjuder båda bra tilläggstjänster för din Audi S3. ICA Försäkring erbjuder tillägg som hyrbilsersättning och assistansservice, medan OKQ8 Försäkring har ett omfattande tilläggspaket kallat BackUp Plus som täcker många olika situationer längs vägen.

Vilket försäkringsbolag har den smidigaste ansökningsprocessen?

Hedvig och evoli har båda satsat på en smidig digital ansökningsprocess. Du kan se ditt pris direkt på deras hemsida eller i appen och göra ändringar i ditt försäkringsavtal på ett enkelt sätt.

Skaffa bilförsäkring