FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Audi S5 i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Audi S5.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Audi S5

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt och populärt försäkringsbolag som har vunnit popularitet på den svenska marknaden. Med Hedvig kan du enkelt få en prisuppgift direkt genom deras hemsida eller app genom att ange ditt registreringsnummer och bilinformation. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringsalternativ: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgningstjänster. Helförsäkringen täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker, plus skydd mot vagnskador. En annan fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi som en del av sin hel- eller halvförsäkring, vilket kan vara till nytta om du eller dina passagerare skulle behöva behandla psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett tilläggspaket som heter BackUp Plus, vilket inkluderar omfattande skydd längs vägen. Detta tillägg täcker allt från stöld och motorskador till sanering av tanken om du skulle råka tanka fel drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Genom att välja OKQ8 Försäkring och BackUp Plus kan du känna dig trygg och skyddad i olika situationer på vägen.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Audi S5

En trafikförsäkring är ett lagkrav för alla fordonsägare i Sverige. Den skyddar dig ekonomiskt om du orsakar personskador eller skador på annans egendom med din Audi S5. Trafikförsäkringen täcker inte skador på din egen bil, så om du vill ha ett bredare skydd kan det vara fördelaktigt att välja en halv- eller helförsäkring.

Halvförsäkring för Audi S5

En halvförsäkring är ett steg upp från trafikförsäkringen och ger ett bredare skydd för din Audi S5. Förutom att täcka personskador och skador på annans egendom inkluderar en halvförsäkring vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Många försäkringsbolag erbjuder också räddningsskydd och bärgningstjänster i sin halvförsäkring.

Helförsäkring för Audi S5

Om du vill ha det mest omfattande skyddet för din Audi S5 kan en helförsäkring vara det bästa alternativet. En helförsäkring inkluderar allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker. Dessutom erbjuder en helförsäkring vanligtvis ett skydd mot vagnskador, vilket innebär att skador på din egen bil också täcks.

Vad kostar en försäkring för en Audi S5

Om du vill ha det mest omfattande skyddet för din Audi S5 kan en helförsäkring vara det bästa alternativet. En helförsäkring inkluderar allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker. Dessutom erbjuder en helförsäkring vanligtvis ett skydd mot vagnskador, vilket innebär att skador på din egen bil också täcks.

Frågor & svar om försäkringar för Audi S5

Vilket försäkringsbolag är det bästa valet för en Audi S5?

Beroende på dina individuella behov och preferenser kan Hedvig, OKQ8 Försäkring, vara bra alternativ för en Audi S5.

Vilket försäkringsbolag erbjuder det bredaste skyddet?

Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder omfattande skydd genom sina tillval och tilläggspaket.

Vilket försäkringsbolag passar bäst för unga förare?

evoli erbjuder ett tillval specifikt för unga förare, där den förhöjda självrisken kan tas bort.

Vilket försäkringsbolag erbjuder den smidigaste ansökningsprocessen?

Hedvig och evoli är båda kända för sina användarvänliga appar och enkla ansökningsprocesser.

Skaffa bilförsäkring