FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Audi S6 i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Audi S6.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Audi S6

1. evoli

evoli är ett annat försäkringsbolag som utmärker sig genom att vara digitalt fokuserat. Genom deras smidiga app kan du själv lägga till eller ta bort tillval för din försäkring. En unik förmån hos evoli är "Ung förare"-tillvalet, som gör att förare under 24 år kan ta bort den förhöjda självrisken på tio procent av ett prisbasbelopp.

2. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har gjort sig känt genom sitt innovativa tillvägagångssätt och sitt fokus på digitala lösningar. En av fördelarna med Hedvig är att du kan få en prisuppskattning direkt på deras hemsida eller i deras app genom att ange ditt registreringsnummer och bilinformation. Dessutom erbjuder Hedvig flexibilitet genom att deras försäkringar inte har någon bindningstid, vilket innebär att du kan byta försäkring när som helst.

Hedvig har tre olika bilförsäkringsalternativ. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar också skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador samt räddningsskydd och bärgningshjälp. Helförsäkringen täcker allt som trafik- och halvförsäkringen erbjuder och inkluderar även skydd för vagnskador. En annan fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi som en del av hel- och halvförsäkringarna, vilket kan vara till hjälp vid psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga priser på sina bilförsäkringar. En unik fördel med ICA Försäkring är deras femårsprislöfte, vilket innebär att de inte höjer priset på din försäkring under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador under den perioden. Hos ICA Försäkring kan du välja olika tillval, inklusive hyrbilsersättning vid skada, assistansservice inom en timme och självriskskydd som även gäller utomlands.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din Audi S6. Vad som skiljer Gjensidige från andra bolag är det breda utbudet av tilläggsmöjligheter som de erbjuder. Till exempel kan du lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Dessutom kan du få ersättning för reparationer upp till 6000 kronor vid skadegörelse, förutsatt att reparationen kostar mer än 1000 kronor.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett tilläggspaket vid namn BackUp Plus, som täcker en mängd olika situationer som kan uppstå längs vägen. Detta inkluderar skydd mot stöld, motorskador och sanering av tanken om du av misstag tankar fel drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Audi S6

Trafikförsäkringen är den lagstadgade försäkringen som alla bilar i Sverige måste ha. Den täcker skador på andra personer och egendomar vid en olycka där du är ansvarig. Priset för trafikförsäkringen varierar beroende på faktorer som bilmodell, ålder på bilen och ålder på ägaren. För att få en exakt prisuppgift för en trafikförsäkring för din Audi S6 bör du kontakta försäkringsbolagen och lämna dina personuppgifter samt bilinformation.

Halvförsäkring för Audi S6

Halvförsäkringen är ett utökat skydd som inkluderar trafikförsäkringen samt skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Dessutom kan halvförsäkringen inkludera räddningsskydd och hjälp med bärgning vid behov.

Helförsäkring för Audi S6

Helförsäkringen erbjuder det mest omfattande skyddet för din Audi S6. Den inkluderar allt som trafik- och halvförsäkringen täcker samt ett skydd för vagnskador. Med helförsäkringen kan du känna dig tryggare genom att veta att din bil är fullständigt skyddad.

Vad kostar en försäkring för en Audi S6

Priset på en försäkring för en Audi S6 kan variera beroende på flera faktorer. Faktorer som kan påverka priset inkluderar bilmodell, ålder på bilen, ålder på ägaren och var du bor. För att få en exakt prisuppgift på en försäkring för din Audi S6 är det bäst att gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange dina personuppgifter samt bilinformation. Då kommer du få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Audi S6

Vilket försäkringsbolag är det billigaste för en Audi S6?

Priset på försäkringen för en Audi S6 varierar mellan olika försäkringsbolag och beror på flera faktorer. För att hitta det billigaste alternativet är det bäst att jämföra priser från olika bolag genom att ange dina uppgifter på deras hemsidor.

Vilket försäkringsbolag erbjuder flest tilläggsmöjligheter för en Audi S6?

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder ett brett utbud av tillägg för din Audi S6. Du kan lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse, bland annat.

Vilket försäkringsbolag erbjuder en smidig digital ansökningsprocess?

evoli är ett försäkringsbolag som har satsat stort på att vara digitala. Genom deras app kan du enkelt ansöka om försäkring och hantera tillval på egen hand.

Vilket försäkringsbolag erbjuder ett förmånligt tilläggspaket för en Audi S6?

OKQ8 Försäkring erbjuder tilläggspaketet BackUp Plus, som ger omfattande skydd vid olika händelser längs vägen, inklusive stöld, motorskador och felaktig tankning.

Skaffa bilförsäkring