FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Bentley Continental i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Bentley Continental.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Bentley Continental

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt för att vara modernt och digitalt. De erbjuder en smidig ansökningsprocess via deras hemsida eller app, där du kan få en direkt prisuppgift genom att fylla i ditt registreringsnummer och bilinformation. Hedvig erbjuder tre olika typer av bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring.

En trafikförsäkring från Hedvig ger dig grundläggande skydd mot personskador och skador på annans egendom. Om du vill ha ett bredare skydd kan du uppgradera till en halvförsäkring som inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Dessutom erbjuder halvförsäkringen räddningsskydd och hjälp med bärgning vid behov. För den mest omfattande försäkringen kan du välja en helförsäkring som täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen redan inkluderar, samt ett skydd för vagnskador.

En annan fördel med Hedvig är deras kristerapiskydd som ingår i helförsäkringen eller halvförsäkringen. Detta skydd erbjuder behandling av psykisk ohälsa för dig och dina passagerare om ni skulle vara inblandade i en trafikolycka eller utsättas för rån. Detta kan vara till stor hjälp för att hantera eventuell psykisk påverkan efter en traumatisk händelse.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en BackUp Plus-tilläggspaket som är mycket förmånligt. Detta tilläggspaket täcker i stort sett allt som kan hända längs vägen, inklusive skydd mot stöld, motorskador och sanering av tanken om du råkar tanka fel drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Bentley Continental

När det gäller trafikförsäkring för Bentley Continental är både Hedvig och ICA Försäkring populära val. Båda erbjuder trafikförsäkringar som ger grundläggande skydd mot personskador och skador på annans egendom.

Halvförsäkring för Bentley Continental

Hedvig, ICA Försäkring och Gjensidige erbjuder alla halvförsäkringar för Bentley Continental-ägare. Dessa halvförsäkringar inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. De kan också inkludera räddningsskydd och bärgningstjänster vid behov.

Helförsäkring för Bentley Continental

Hedvig, ICA Försäkring och Gjensidige erbjuder även helförsäkringar för Bentley Continental-ägare. Dessa helförsäkringar inkluderar vanligtvis allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen redan täcker, samt ett skydd för vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en Bentley Continental

Priset på en bilförsäkring för en Bentley Continental kan variera beroende på flera faktorer, inklusive bilmodell och ålder, ålder på föraren och platsen där du bor. För att få ett exakt prisförslag baserat på din specifika situation rekommenderas det att du besöker försäkringsbolagens hemsidor och fyller i nödvändig information, såsom registreringsnummer för din bil och ditt personnummer. Därefter kommer du att få ett anpassat prisförslag från varje försäkringsbolag.

Frågor & svar om försäkringar för Bentley Continental

Vilket försäkringsbolag erbjuder den bästa bilförsäkringen för en Bentley Continental?

Svaret på den frågan beror på dina specifika behov och preferenser. Hedvig, OKQ8 Försäkring, erbjuder alla olika fördelar och tillägg för Bentley Continental-ägare. Det är viktigt att jämföra villkoren och priser som erbjuds av varje försäkringsbolag för att hitta den bästa försäkringen för just dig.

Vilket försäkringsbolag har det bästa tilläggspaketet för en Bentley Continental?

OKQ8 Försäkring erbjuder ett mycket förmånligt tilläggspaket kallat BackUp Plus. Detta paket täcker en bred rad olika situationer längs vägen och inkluderar skydd mot stöld, motorskador och sanering av tanken vid tankning av fel drivmedel.

Vilket försäkringsbolag har den snabbaste ansökningsprocessen?

evoli erbjuder ett tillval som kallas "Ung förare". Med detta tillval kan förare under 24 år ta bort den förhöjda självrisk som vanligtvis gäller för unga förare. Detta kan vara en fördelaktig möjlighet för unga Bentley Continental-ägare att minska sina försäkringskostnader.

Vilket försäkringsbolag erbjuder ett unikt tillval för unga förare?

För att få det mest omfattande skyddet för din Peugeot Expert kan en helförsäkring vara det bästa valet. Försäkringsbolag som erbjuder helförsäkringar, till exempel Hedvig och Gjensidige, inkluderar vanligtvis ett brett skydd för vagnskador utöver grundläggande skydd.

Skaffa bilförsäkring