FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för BMW 1-serien i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för BMW 1-serien.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för BMW 1-serien

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har tagit marknaden med storm genom sitt innovativa och digitala tillvägagångssätt. De erbjuder tre olika bilförsäkringar för BMW 1-serien: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker skador på tredje part och personskador. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgning. Helförsäkringen innefattar allt som trafik- och halvförsäkringen täcker, samt skydd mot vagnskador. En unik fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi som en del av försäkringen, vilket kan vara till stor hjälp vid psykisk ohälsa efter en olycka.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett tilläggspaket som inkluderar omfattande skydd för BMW 1-serien. Detta paket täcker allt från stöld och motorskador till tankning av fel drivmedel. För att få teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för BMW 1-serien

En trafikförsäkring är ett lagkrav för alla fordon i Sverige, inklusive BMW 1-serien. Trafikförsäkringen täcker skador på tredje part och personskador vid en olycka. Det är viktigt att se till att du har tillräckligt med skydd genom din trafikförsäkring för att möta lagkraven och skydda dig själv och andra på vägen.

Halvförsäkring för BMW 1-serien

En halvförsäkring erbjuder ett bredare skydd än trafikförsäkringen och inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Det kan också inkludera räddningsskydd och hjälp med bärgning om det skulle behövas. En halvförsäkring kan vara ett bra alternativ om du vill ha extra skydd för din BMW 1-serie utan att investera i en fullständig helförsäkring.

Helförsäkring för BMW 1-serien

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din BMW 1-serie och inkluderar vanligtvis allt som trafik- och halvförsäkringen täcker. Det kan även inkludera skydd mot vagnskador, vilket är särskilt användbart om du vill minimera kostnader vid en olycka eller skada på din bil.

Vad kostar en försäkring för en BMW 1-serien

Kostnaden för en bilförsäkring för BMW 1-serien kan variera beroende på olika faktorer såsom din ålder, bostadsort, körhistorik och tidigare skador.

Frågor & svar om försäkringar för BMW 1-serien

Vilket försäkringsbolag är bäst för BMW 1-serien?

Det finns flera försäkringsbolag som erbjuder förmånliga försäkringar för BMW 1-serien. Hedvig, OKQ8 Försäkring, är några av de populära valen. Det är viktigt att jämföra olika försäkringsbolag och deras erbjudanden för att hitta den bästa försäkringen för dina behov.

Vilken typ av försäkring behöver jag för min BMW 1-serie?

Det beror på dina behov och önskemål. En trafikförsäkring är ett lagkrav och måste tecknas för att köra din BMW 1-serie. Utöver det kan du välja att inkludera en halvförsäkring eller helförsäkring för att få ett bredare skydd för din bil.

Vilket försäkringsbolag erbjuder det bästa priset för BMW 1-serien?

Priserna för försäkringar kan variera mellan olika försäkringsbolag och beror på flera faktorer. För att få det bästa priset bör du besöka flera försäkringsbolags hemsidor och jämföra prisuppgifter baserat på din BMW 1-serie och dina personliga uppgifter.

Vilket försäkringsbolag har de bästa tillvalen för BMW 1-serien?

ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder olika tillval som kan vara fördelaktiga för BMW 1-serien. Tillvalen kan inkludera skydd mot parkeringsskador, hyrbilsskydd och assistans vid vägproblem. Det är viktigt att undersöka vilka tillval som är mest relevanta för dig och din bil för att göra det bästa valet.

Skaffa bilförsäkring