FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för BMW 2-serie i mars 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för BMW 2-serie.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för BMW 2-serie

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. De erbjuder en smidig ansökningsprocess där du kan se ditt pris direkt på deras hemsida eller i deras app genom att fylla i ditt registreringsnummer och information om din bil. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Deras helförsäkring täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen redan inkluderar, samt ett skydd för vagnskador. En unik fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi för dig och dina passagerare om ni skulle behöva det till följd av en trafikolycka eller rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bra priser på sina bilförsäkringar. De erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din BMW 2-serie. En unik fördel med ICA Försäkring är att de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte får några skador under den perioden. Du kan också välja till populära tillval som hyrbil, assistans och självriskskydd. Deras assistanstillägg erbjuder hjälp på vägen inom en timme oavsett orsak, medan självriskskyddet minskar självrisken för vagnskador eller ersätter hela självrisken även om du skulle hamna i en kollision utomlands.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din BMW 2-serie. Det som sticker ut med Gjensidige är att de erbjuder fler tillägg än många andra försäkringsbolag. Du kan lägga till tillval som skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Till exempel kan du få ersättning upp till 6000 kronor för skadegörelse, förutsatt att reparationerna kostar mer än 1000 kronor.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett väldigt bra tilläggspaket kallat BackUp Plus för din BMW 2-serie. Detta tillägg täcker i princip allt som kan hända längs vägen, inklusive stöld, motorskador och felaktig tankning. För att få teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för BMW 2-serie

En trafikförsäkring är den lagstadgade minimiförsäkringen som alla bilägare måste ha. Den täcker personskador och skador på annans egendom om du skulle vara inblandad i en olycka. Alla försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkringar för din BMW 2-serie, och priset varierar beroende på faktorer som modell och ålder på bilen samt din ålder och var du bor.

Halvförsäkring för BMW 2-serie

En halvförsäkring är ett mellanalternativ mellan trafikförsäkring och helförsäkring. För BMW 2-serien inkluderar en halvförsäkring vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Vissa försäkringsbolag kan också erbjuda räddningsskydd och bärgningshjälp som en del av halvförsäkringen.

Helförsäkring för BMW 2-serie

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din BMW 2-serie. Utöver det som täcks av trafikförsäkringen och halvförsäkringen, inkluderar helförsäkringen vanligtvis ett skydd för vagnskador. Detta kan vara särskilt viktigt om du äger en dyrare bilmodell eller om du vill ha extra trygghet och skydd för din BMW 2-serie.

Vad kostar en försäkring för en BMW 2-serie

Priset på en försäkring för en BMW 2-serie varierar beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen, din ålder som ägare och var du bor. För att få en exakt prisuppgift behöver du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter, såsom registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Du kommer då få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för BMW 2-serie

Vilket försäkringsbolag är det billigaste alternativet för BMW 2-serien?

Priserna på försäkringar varierar mellan försäkringsbolagen och beror på individuella faktorer. För att hitta det billigaste alternativet för just din BMW 2-serie bör du jämföra priserna genom att besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter.

Vilket försäkringsbolag erbjuder det bredaste skyddet för BMW 2-serien?

Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, OKQ8 Försäkring erbjuder alla olika typer av försäkringar med olika tillval och skydd för BMW 2-serien. Det bästa skyddet beror på dina individuella behov och preferenser. Du bör överväga vilka tillval och skydd som är viktigast för dig och jämföra vad varje försäkringsbolag har att erbjuda.

Kan jag teckna en försäkring utan bindningstid för min BMW 2-serie?

Ja, Hedvig erbjuder möjligheten att teckna bilförsäkringar utan bindningstid. Det innebär att du kan byta försäkringsbolag när du vill utan att behöva vänta till förfallodagen.

Vilket försäkringsbolag erbjuder skydd för kristerapi efter en trafikolycka?

Hedvig är det försäkringsbolag som erbjuder kristerapi som en del av deras helförsäkring och halvförsäkring. Detta skydd hjälper dig och dina passagerare att behandla psykisk ohälsa som kan uppstå efter en trafikolycka eller vid utsatthet för rån.

Skaffa bilförsäkring