FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för BMW 2-serie i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för BMW 2-serie.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för BMW 2-serie

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. De erbjuder en smidig ansökningsprocess där du kan se ditt pris direkt på deras hemsida eller i deras app genom att fylla i ditt registreringsnummer och information om din bil. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Deras helförsäkring täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen redan inkluderar, samt ett skydd för vagnskador. En unik fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi för dig och dina passagerare om ni skulle behöva det till följd av en trafikolycka eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett väldigt bra tilläggspaket kallat BackUp Plus för din BMW 2-serie. Detta tillägg täcker i princip allt som kan hända längs vägen, inklusive stöld, motorskador och felaktig tankning. För att få teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för BMW 2-serie

En trafikförsäkring är den lagstadgade minimiförsäkringen som alla bilägare måste ha. Den täcker personskador och skador på annans egendom om du skulle vara inblandad i en olycka. Alla försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkringar för din BMW 2-serie, och priset varierar beroende på faktorer som modell och ålder på bilen samt din ålder och var du bor.

Halvförsäkring för BMW 2-serie

En halvförsäkring är ett mellanalternativ mellan trafikförsäkring och helförsäkring. För BMW 2-serien inkluderar en halvförsäkring vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Vissa försäkringsbolag kan också erbjuda räddningsskydd och bärgningshjälp som en del av halvförsäkringen.

Helförsäkring för BMW 2-serie

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din BMW 2-serie. Utöver det som täcks av trafikförsäkringen och halvförsäkringen, inkluderar helförsäkringen vanligtvis ett skydd för vagnskador. Detta kan vara särskilt viktigt om du äger en dyrare bilmodell eller om du vill ha extra trygghet och skydd för din BMW 2-serie.

Vad kostar en försäkring för en BMW 2-serie

Priset på en försäkring för en BMW 2-serie varierar beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen, din ålder som ägare och var du bor. För att få en exakt prisuppgift behöver du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter, såsom registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Du kommer då få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för BMW 2-serie

Vilket försäkringsbolag är det billigaste alternativet för BMW 2-serien?

Priserna på försäkringar varierar mellan försäkringsbolagen och beror på individuella faktorer. För att hitta det billigaste alternativet för just din BMW 2-serie bör du jämföra priserna genom att besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter.

Vilket försäkringsbolag erbjuder det bredaste skyddet för BMW 2-serien?

Hedvig, OKQ8 Försäkring, erbjuder alla olika typer av försäkringar med olika tillval och skydd för BMW 2-serien. Det bästa skyddet beror på dina individuella behov och preferenser. Du bör överväga vilka tillval och skydd som är viktigast för dig och jämföra vad varje försäkringsbolag har att erbjuda.

Kan jag teckna en försäkring utan bindningstid för min BMW 2-serie?

Ja, Hedvig erbjuder möjligheten att teckna bilförsäkringar utan bindningstid. Det innebär att du kan byta försäkringsbolag när du vill utan att behöva vänta till förfallodagen.

Vilket försäkringsbolag erbjuder skydd för kristerapi efter en trafikolycka?

Hedvig är det försäkringsbolag som erbjuder kristerapi som en del av deras helförsäkring och halvförsäkring. Detta skydd hjälper dig och dina passagerare att behandla psykisk ohälsa som kan uppstå efter en trafikolycka eller vid utsatthet för rån.

Skaffa bilförsäkring