FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för BMW 3-serien i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för BMW 3-serien.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för BMW 3-serien

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som erbjuder digitala lösningar och flexibilitet för sina kunder. De erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Hedvig sticker ut genom att erbjuda kristerapi som en del av sina hel- och halvförsäkringar. Detta innebär att du och eventuella passagerare kan få behandling för psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett bra tilläggspaket vid namn BackUp Plus, som ger ett omfattande skydd för din BMW 3-serie. Det täcker allt från stöld till motorskador och sanering av tanken vid felaktig tankning. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Detta kan vara ett bra alternativ om du vill ha ett omfattande skydd för din bil.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för BMW 3-serien

En trafikförsäkring är den lagstadgade minimiförsäkringen som alla fordon i Sverige måste ha. Den täcker personskador och skador på annans egendom om du skulle vara inblandad i en olycka. Samtliga av de nämnda försäkringsbolagen erbjuder trafikförsäkringar för BMW 3-serien.

Halvförsäkring för BMW 3-serien

En halvförsäkring inkluderar vanligtvis trafikförsäkringen och ger dessutom skydd mot skador som stöld, inbrott, brand och glasskador. Räddningsskydd och hjälp med bärgning kan också ingå. Alla de nämnda försäkringsbolagen erbjuder halvförsäkringar för BMW 3-serien.

Helförsäkring för BMW 3-serien

En helförsäkring inkluderar både trafikförsäkringen och halvförsäkringen samt ger ytterligare skydd för vagnskador. Detta innebär att din bil också är skyddad mot skador som orsakas av kollisioner. Samtliga av de nämnda försäkringsbolagen erbjuder helförsäkringar för BMW 3-serien.

Vad kostar en försäkring för en BMW 3-serien

Priserna för bilförsäkringar kan variera beroende på flera faktorer, inklusive bilens modell, ålder, förarens ålder och körhistorik.

Frågor & svar om försäkringar för BMW 3-serien

Vilket försäkringsbolag är det billigaste för BMW 3-serien?

Priserna varierar mellan olika försäkringsbolag och beror på flera faktorer. För att hitta den billigaste försäkringen för din BMW 3-serie rekommenderas det att du jämför priser från olika försäkringsbolag.

Vilket försäkringsbolag har det bredaste utbudet av tillägg för BMW 3-serien?

Gjensidige erbjuder ett brett utbud av tillägg för att anpassa din försäkring efter dina specifika behov. Deras tillägg inkluderar bland annat skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse.

Vilket försäkringsbolag erbjuder kristerapi som en del av sin försäkring för BMW 3-serien?

Hedvig erbjuder kristerapi som en del av sina hel- och halvförsäkringar för BMW 3-serien. Detta skydd hjälper till att behandla psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån.

Vilket försäkringsbolag erbjuder en smidig ansökningsprocess online för BMW 3-serien?

evoli är ett försäkringsbolag som erbjuder en snabb och enkel ansökningsprocess online för BMW 3-serien. Genom deras app kan du enkelt lägga till eller ta bort tillval efter dina önskemål.

Skaffa bilförsäkring