FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för BMW 4-serien i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för BMW 4-serien.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för BMW 4-serien

1. evoli

evoli är ett annat försäkringsbolag som har gjort sig känt för sin digitala plattform och snabba ansökningsprocess. Genom deras smidiga app kan du enkelt lägga till eller ta bort tillval baserat på dina preferenser. En av deras unika tillval är "Ung förare", vilket innebär att den förhöjda självrisken för förare under 24 år elimineras. evoli strävar efter att erbjuda enkelhet och flexibilitet för bilägare som vill ha snabb åtkomst till sina försäkringsalternativ.

2. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare tack vare sitt moderna tillvägagångssätt och konkurrenskraftiga priser. En av fördelarna med Hedvig är deras enkla och snabba sätt att få prisförslag genom att fylla i ditt registreringsnummer och information om din bil på deras hemsida eller i appen. Dessutom erbjuder Hedvig flexibilitet genom att tillåta att du byter försäkring omedelbart utan bindningstid. För BMW 4-serien erbjuder Hedvig tre olika försäkringsalternativ: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Helförsäkringen inkluderar omfattande skydd för vagnskador, medan halvförsäkringen även täcker stöld, inbrott, brand och glasskador.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga priser och attraktiva förmåner för bilägare. En unik fördel med ICA Försäkring är deras femåriga prisgaranti, vilket innebär att de inte höjer priset på din försäkring under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador under den perioden. ICA Försäkring erbjuder också populära tillval som hyrbilsskydd och assistanstillägg, vilket ger dig hjälp på vägen inom en timme oavsett orsak. Deras självriskskydd gäller även utomlands, vilket kan vara fördelaktigt för dem som planerar en bilsemester.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som skiljer sig från mängden genom att erbjuda ett brett utbud av tillägg och extra skydd för din BMW 4-serie. Utöver de vanliga trafik-, halv- och helförsäkringarna kan du lägga till tillval som skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Till exempel erbjuder de ersättning upp till 6000 kronor för skadegörelse, förutsatt att reparationerna överstiger 1000 kronor. Gjensidige strävar efter att ge dig en mer anpassad och omfattande försäkringserfarenhet genom sina tilläggspaket.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en förmånlig försäkring för BMW 4-serien med deras tilläggspaket BackUp Plus. Detta tilläggspaket inkluderar ett omfattande skydd som täcker allt från stöld och motorskador till tankning av fel drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Detta gör OKQ8 Försäkring till ett attraktivt alternativ för dem som söker ett komplett skydd för sin BMW 4-serie.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för BMW 4-serien

Trafikförsäkringen är det lagstadgade minimikravet och täcker skador på annans egendom och personskador.

Halvförsäkring för BMW 4-serien

Halvförsäkringen erbjuder ett bredare skydd, inklusive stöld, inbrott, brand och glasskador.

Helförsäkring för BMW 4-serien

Helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet och inkluderar även vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en BMW 4-serien

Priset på en försäkring för en BMW 4-serie kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen samt ålder på ägaren och bostadsorten. För att få en exakt prisuppgift för din specifika situation rekommenderas det att du besöker försäkringsbolagens hemsidor och använder deras prisberäkningsverktyg. Genom att ange ditt registreringsnummer och personnummer kan du få ett prisförslag baserat på dina individuella uppgifter.

Frågor & svar om försäkringar för BMW 4-serien

Vilket försäkringsbolag har den billigaste försäkringen för BMW 4-serien?

Priset på försäkringen kan variera beroende på flera faktorer. För att hitta den billigaste försäkringen för din BMW 4-serie rekommenderas det att du jämför priser från olika försäkringsbolag och använder deras prisberäkningsverktyg.

Vilket försäkringsbolag erbjuder det bredaste skyddet för BMW 4-serien?

Flera försäkringsbolag erbjuder ett brett skydd för BMW 4-serien, inklusive Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring. Det är viktigt att noggrant granska vad som ingår i deras olika försäkringsalternativ och välja det som bäst passar dina behov och önskemål.

Vilket försäkringsbolag erbjuder den bästa digitala upplevelsen för försäkringsteckning?

Både Hedvig och evoli är försäkringsbolag som har fokuserat på att erbjuda en smidig och modern digital upplevelse för sina kunder. Genom deras appar och online-plattformar kan du enkelt teckna och hantera din försäkring.

Vilket försäkringsbolag erbjuder extra förmåner och tillägg för BMW 4-serien?

ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder olika tillägg och extra förmåner för BMW 4-serien. Dessa kan inkludera skydd mot parkeringsskador, djurkollision, skadegörelse och mer.

Skaffa bilförsäkring