FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för BMW 6-Serien i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för BMW 6-Serien.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för BMW 6-Serien

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som erbjuder en smidig och digital försäkringsupplevelse. De erbjuder tre olika nivåer av bilförsäkringar, inklusive trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. En unik fördel med Hedvig är att du kan se priset för din försäkring direkt på deras hemsida eller i deras app. Dessutom kan du byta försäkring omedelbart utan bindningstid, vilket ger dig flexibilitet. Hedvig erbjuder också kristerapi som en del av hel- eller halvförsäkring för att hjälpa till vid eventuell psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller ett rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett väldigt bra tilläggspaket som heter BackUp Plus. Detta tillägg täcker en mängd olika situationer längs vägen och inkluderar skydd mot stöld, motorskador och tankning av fel drivmedel. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för BMW 6-Serien

När du äger en bil i Sverige är det obligatoriskt att ha en trafikförsäkring. Trafikförsäkringen täcker skador som kan orsakas på andra personer eller egendomar om du skulle vara inblandad i en olycka. Alla försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkringar, och kostnaden beror vanligtvis på faktorer som bilmodell, ålder på bilen och förarens ålder.

Halvförsäkring för BMW 6-Serien

En halvförsäkring är ett mellanalternativ som erbjuder ett bredare skydd än enbart trafikförsäkring. Utöver det skydd som trafikförsäkringen erbjuder täcker en halvförsäkring vanligtvis stöld, inbrott, brand och glasskador. Den kan även inkludera räddningsskydd och bärgningstjänster om du skulle råka ut för problem längs vägen.

Helförsäkring för BMW 6-Serien

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din BMW 6-serie. Utöver trafikförsäkringens och halvförsäkringens täckning innefattar en helförsäkring också skydd mot vagnskador. Detta innebär att eventuella skador på din egen bil också täcks.

Vad kostar en försäkring för en BMW 6-Serien

Priset på en försäkring för en BMW 6-serie kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen samt din ålder som ägare och var du bor. För att få det mest exakta priset rekommenderas det att besöka försäkringsbolagens webbplatser och ange dina specifika uppgifter, som bilens registreringsnummer och ditt personnummer. Du kommer då att få ett prisförslag som är anpassat efter din situation.

Frågor & svar om försäkringar för BMW 6-Serien

Vilket försäkringsbolag har den billigaste trafikförsäkringen för en BMW 6-serie?

Priset på trafikförsäkringen kan variera beroende på flera faktorer, så det är bäst att jämföra olika försäkringsbolag för att hitta det bästa erbjudandet för din specifika situation.

Kan jag teckna en försäkring utan bindningstid för min BMW 6-serie?

Ja, vissa försäkringsbolag erbjuder flexibla försäkringsavtal utan bindningstid. Det ger dig möjlighet att byta försäkringsbolag eller försäkringsnivå när som helst utan att vara bunden till ett årsavtal.

Vilket försäkringsbolag erbjuder kristerapi som en del av sin bilförsäkring?

Hedvig är ett försäkringsbolag som erbjuder kristerapi som en del av sin hel- eller halvförsäkring. Detta kan vara en viktig förmån om du skulle behöva stöd för psykisk hälsa efter en trafikolycka eller ett rån.

Vilka faktorer påverkar priset på en bilförsäkring för en BMW 6-serie?

Priset på en bilförsäkring för en BMW 6-serie påverkas av faktorer som bilmodell, ålder på bilen, förarens ålder och var du bor. Andra faktorer som kan påverka priset inkluderar körhistorik, antal körda mil och önskad försäkringsnivå.

Skaffa bilförsäkring