FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för BMW 8-Serien i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för BMW 8-Serien.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för BMW 8-Serien

1. evoli

evoli är ett annat försäkringsbolag som har satsat på att erbjuda en enkel och smidig ansökningsprocess online. Genom deras användarvänliga app kan du själv lägga till eller ta bort tillval som passar dina behov. En unik fördel med evoli är deras "Ung förare"-tillval, som tillåter förare under 24 år att ta bort den förhöjda självrisken på tio procent av ett prisbasbelopp. Detta kan vara fördelaktigt för unga förare som vill minska sin ekonomiska risk.

2. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har blivit mycket populärt bland svenska bilägare. De utmärker sig genom sin moderna och digitala approach. Med Hedvig kan du enkelt få en prisuppskattning direkt på deras hemsida eller genom deras användarvänliga app. Detta gör det smidigt att få en översikt över kostnaderna för din BMW 8-Serie-försäkring.

En annan fördel med Hedvig är att de erbjuder försäkringar utan bindningstid. Du kan alltså byta försäkring när du vill, utan att behöva vänta på förfallodagen. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Var och en av dessa har olika skyddsnivåer och tillval för att passa dina behov.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett välkänt försäkringsbolag som erbjuder bra priser på bilförsäkringar. De har ett unikt erbjudande där de lovar att inte höja priset under de första fem åren förutsatt att du inte har några skador under den perioden. Detta kan vara en fördel om du vill ha stabilitet och undvika prisökningar.

Utöver grundförsäkringarna kan du också välja till populära tillval hos ICA Försäkring. Till exempel kan du lägga till hyrbil som ger dig ersättning för kostnaderna när din bil är på reparation och du behöver hyra en bil. De erbjuder också assistanstillägg som ger dig snabb hjälp på vägen vid behov, samt självriskskydd som kan minska självrisken för vagnskador eller ersätta hela självrisken, även om du skulle vara utomlands.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din BMW 8-Serie. En av deras stora fördelar är det breda utbudet av tillägg som du kan lägga till i din försäkring. Till exempel kan du välja till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Om du skulle drabbas av skadegörelse kan du få upp till 6000 kronor i ersättning för reparationer som överstiger 1000 kronor.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en omfattande försäkring för din BMW 8-Serie med deras BackUp Plus-tilläggspaket. Detta paket täcker i stort sett allt som kan hända längs vägen och ger dig ett brett skydd. Till exempel inkluderar det skydd mot stöld, motorskador och felaktig tankning. För att få teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för BMW 8-Serien

När du äger en BMW 8-Serie är trafikförsäkring det lagstadgade minimikravet. Trafikförsäkringen täcker skador som du orsakar på andra personer eller andras egendom.

Halvförsäkring för BMW 8-Serien

Om du vill ha mer omfattande skydd för din BMW 8-Serie kan du överväga att teckna en halvförsäkring. Halvförsäkringen inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Vissa försäkringsbolag erbjuder även räddningsskydd och hjälp med bärgning vid behov.

Helförsäkring för BMW 8-Serien

För ett ännu mer omfattande skydd kan du överväga att teckna en helförsäkring för din BMW 8-Serie. Helförsäkringen inkluderar vanligtvis allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker. Dessutom tillkommer skydd för vagnskador, vilket kan vara särskilt värdefullt för en lyxbil som BMW 8-Serie.

Vad kostar en försäkring för en BMW 8-Serien

Priset på en försäkring för en BMW 8-Serie kan variera beroende på flera faktorer, inklusive bilmodell, ålder, din ålder och var du bor. För att få en exakt prisuppgift bör du gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter, såsom registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Då kommer du att få ett prisförslag som baseras på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för BMW 8-Serien

Vilket försäkringsbolag är billigast för BMW 8-Serie?

Priset på försäkringen kan variera beroende på flera faktorer. För att hitta det billigaste alternativet bör du jämföra priserna från olika försäkringsbolag baserat på din specifika situation.

Vilket försäkringsbolag erbjuder bäst tillval för BMW 8-Serie?

Flera försäkringsbolag erbjuder olika tillval för att anpassa försäkringen efter dina behov. ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring är några av de försäkringsbolag som erbjuder ett brett utbud av tillval för din BMW 8-Serie.

Vilket försäkringsbolag erbjuder den bästa kundservicen?

Bolag med bra kundservice anses av många vara bland anant evoli, Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring .

Är det viktigt att jämföra försäkringspriser innan man tecknar en försäkring?

Ja, det är viktigt att jämföra försäkringspriser från olika försäkringsbolag för att få en uppfattning om vilket som erbjuder bäst pris och skydd för din BMW 8-Serie. Genom att göra en jämförelse kan du hitta en försäkring som passar dina behov och budget.

Skaffa bilförsäkring