FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för BMW i3 i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för BMW i3.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för BMW i3

1. evoli

evoli är ett försäkringsbolag som utmärker sig genom sin snabba och enkla ansökningsprocess online. Genom deras användarvänliga app kan du enkelt lägga till eller ta bort tillval efter dina önskemål. En unik förmån som evoli erbjuder är "Ung förare"-tillvalet, där förhöjd självrisk för förare under 24 år elimineras.

2. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt genom sitt moderna tillvägagångssätt och fokus på digitalisering. De erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar också skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Helförsäkringen täcker allt som trafik- och halvförsäkringen redan inkluderar samt ett skydd för vagnskador. En unik fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi som en del av sin hel- eller halvförsäkring. Detta innebär att du och eventuella passagerare kan få psykisk hjälp efter en trafikolycka eller rån.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är också ett populärt val för BMW i3-ägare. De erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar till konkurrenskraftiga priser. En intressant förmån med ICA Försäkring är att de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att inga skador inträffar under den perioden. Dessutom kan du lägga till tillval som hyrbil, assistans och självriskskydd för att skräddarsy din försäkring efter dina behov.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett annat försäkringsbolag som erbjuder omfattande skydd för BMW i3. De har trafik-, halv- och helförsäkringar samt ett pluspaket där du kan lägga till olika tillval. Gjensidige utmärker sig genom att erbjuda fler tillägg än många andra försäkringsbolag. Till exempel kan du få skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse. Deras skadegörelseskydd ger dig upp till 6000 kronor i ersättning för reparationer överstigande 1000 kronor.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en bra försäkring för BMW i3, särskilt med deras tilläggspaket BackUp Plus. Detta tillägg ger omfattande skydd längs vägen och täcker även skador som stöld och motorskador. För att få BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för BMW i3

En trafikförsäkring är lagstadgad och ett grundläggande skydd för din BMW i3. Den täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka. Genom att välja ett försäkringsbolag som Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli eller OKQ8 Försäkring kan du vara säker på att få en trafikförsäkring som uppfyller dina behov.

Halvförsäkring för BMW i3

En halvförsäkring ger ett utökat skydd för din BMW i3. Den inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand, glas- och vagnskador. Genom att välja en halvförsäkring från något av de tidigare nämnda försäkringsbolagen kan du ha extra trygghet och skydd för din bil.

Helförsäkring för BMW i3

En helförsäkring är den mest omfattande typen av försäkring för din BMW i3. Utöver det skydd som trafik- och halvförsäkringen ger inkluderar helförsäkringen vanligtvis även skydd för vagnskador. Genom att välja en helförsäkring från Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli eller OKQ8 Försäkring kan du få ett komplett skydd för din bil.

Vad kostar en försäkring för en BMW i3

Kostnaden för en bilförsäkring för BMW i3 kan variera beroende på flera faktorer, inklusive ditt försäkringsbolag, typen av försäkring och din personliga profil som förare.

Frågor & svar om försäkringar för BMW i3

Vilket försäkringsbolag är det bästa för BMW i3?

Det beror på dina individuella preferenser och behov. evoli, Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring är alla populära alternativ som erbjuder olika förmåner och tillägg. Det är smart att jämföra deras erbjudanden för att hitta den bästa försäkringen för din BMW i3.

Vilken typ av försäkring behöver jag för min BMW i3?

Det rekommenderas att ha åtminstone en trafikförsäkring för din BMW i3, eftersom det är ett lagkrav. Utöver detta kan du välja att ha en halvförsäkring eller helförsäkring för att få ett mer omfattande skydd för din bil.

Vilka tillägg är värda att överväga för min BMW i3?

Några populära tillägg att överväga för din BMW i3 är hyrbil, assistans, självriskskydd och skydd mot skador som parkeringsskador eller djurkollisioner. Dessa tillägg kan ge extra trygghet och fördelar vid eventuella skador eller problem.

Hur kan jag få ett kostnadsförslag för min BMW i3-försäkring?

För att få ett kostnadsförslag för din BMW i3-försäkring bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor. De kan ge dig en mer exakt prisuppgift baserat på dina specifika behov och förutsättningar.

Skaffa bilförsäkring