FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för BMW i3 i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för BMW i3.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för BMW i3

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt genom sitt moderna tillvägagångssätt och fokus på digitalisering. De erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar också skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Helförsäkringen täcker allt som trafik- och halvförsäkringen redan inkluderar samt ett skydd för vagnskador. En unik fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi som en del av sin hel- eller halvförsäkring. Detta innebär att du och eventuella passagerare kan få psykisk hjälp efter en trafikolycka eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en bra försäkring för BMW i3, särskilt med deras tilläggspaket BackUp Plus. Detta tillägg ger omfattande skydd längs vägen och täcker även skador som stöld och motorskador. För att få BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för BMW i3

En trafikförsäkring är lagstadgad och ett grundläggande skydd för din BMW i3. Den täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka. Genom att välja ett försäkringsbolag som Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli eller OKQ8 Försäkring kan du vara säker på att få en trafikförsäkring som uppfyller dina behov.

Halvförsäkring för BMW i3

En halvförsäkring ger ett utökat skydd för din BMW i3. Den inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand, glas- och vagnskador. Genom att välja en halvförsäkring från något av de tidigare nämnda försäkringsbolagen kan du ha extra trygghet och skydd för din bil.

Helförsäkring för BMW i3

En helförsäkring är den mest omfattande typen av försäkring för din BMW i3. Utöver det skydd som trafik- och halvförsäkringen ger inkluderar helförsäkringen vanligtvis även skydd för vagnskador. Genom att välja en helförsäkring från Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli eller OKQ8 Försäkring kan du få ett komplett skydd för din bil.

Vad kostar en försäkring för en BMW i3

Kostnaden för en bilförsäkring för BMW i3 kan variera beroende på flera faktorer, inklusive ditt försäkringsbolag, typen av försäkring och din personliga profil som förare.

Frågor & svar om försäkringar för BMW i3

Vilket försäkringsbolag är det bästa för BMW i3?

Det beror på dina individuella preferenser och behov. Hedvig, OKQ8 Försäkring, är alla populära alternativ som erbjuder olika förmåner och tillägg. Det är smart att jämföra deras erbjudanden för att hitta den bästa försäkringen för din BMW i3.

Vilken typ av försäkring behöver jag för min BMW i3?

Det rekommenderas att ha åtminstone en trafikförsäkring för din BMW i3, eftersom det är ett lagkrav. Utöver detta kan du välja att ha en halvförsäkring eller helförsäkring för att få ett mer omfattande skydd för din bil.

Vilka tillägg är värda att överväga för min BMW i3?

Några populära tillägg att överväga för din BMW i3 är hyrbil, assistans, självriskskydd och skydd mot skador som parkeringsskador eller djurkollisioner. Dessa tillägg kan ge extra trygghet och fördelar vid eventuella skador eller problem.

Hur kan jag få ett kostnadsförslag för min BMW i3-försäkring?

För att få ett kostnadsförslag för din BMW i3-försäkring bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor. De kan ge dig en mer exakt prisuppgift baserat på dina specifika behov och förutsättningar.

Skaffa bilförsäkring