FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för BMW i4 i april 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för BMW i4.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för BMW i4

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som utmanar de etablerade aktörerna genom att erbjuda enkelhet och digitala lösningar. För BMW i4-ägare erbjuder Hedvig tre olika försäkringsalternativ. Den minsta är trafikförsäkringen som ger skydd mot personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar dessutom skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och hjälp med bärgning. Helförsäkringen hos Hedvig täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen gör och inkluderar dessutom skydd för vagnskador. En unik fördel med Hedvig är deras kristerapitillägg som erbjuder behandling av psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån. Med Hedvig kan du enkelt få en offert genom att ange ditt registreringsnummer och bilinformation på deras hemsida eller i deras app.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bra priser och en mängd olika tillval för din BMW i4. De har trafik-, halv- och helförsäkringar tillgängliga. En unik fördel med ICA Försäkring är deras femåriga prisgaranti, vilket innebär att de lovar att inte höja priset på din försäkring under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador under den perioden. ICA Försäkring erbjuder också tillval som hyrbilsersättning, assistans på vägen och självriskskydd för vagnskador, även vid kollisioner utomlands. För att få en exakt prisuppgift för din BMW i4 kan du besöka ICA Försäkrings hemsida och ange dina fordons- och personuppgifter.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för BMW i4, samt ett pluspaket där du kan lägga till olika tillval. En av de unika fördelarna med Gjensidige är det breda utbudet av tillval som de erbjuder. Till exempel kan du lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse. De erbjuder också ersättning för skadegörelse upp till 6000 kronor, förutsatt att reparationen överstiger 1000 kronor. För att få en detaljerad offert för din BMW i4 kan du besöka Gjensidiges hemsida och ange nödvändig information om ditt fordon och dig själv.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en förmånlig försäkring för din BMW i4, särskilt med deras tilläggspaket "BackUp Plus". Detta tillval täcker i stort sett alla tänkbara händelser längs vägen och inkluderar till exempel skydd mot stöld, motorskador och felaktig tankning. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. För att få en exakt prisuppgift för din BMW i4 kan du besöka OKQ8 Försäkrings hemsida och ange dina fordons- och personuppgifter.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för BMW i4

När du äger en BMW i4 är det obligatoriskt att ha en trafikförsäkring enligt lag. Trafikförsäkringen täcker skador som du orsakar på andra personer eller deras egendom i en olycka. Den ger också skydd mot personskador på dig själv och dina passagerare. Trafikförsäkringen är den mest grundläggande formen av bilförsäkring och är nödvändig för att få köra din BMW i4 lagligt på svenska vägar.

Halvförsäkring för BMW i4

En halvförsäkring ger utökat skydd för din BMW i4 utöver trafikförsäkringen. Den inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Dessutom kan den innefatta räddningsskydd och hjälp med bärgning om det skulle behövas. Halvförsäkringen är ett populärt val för bilägare som vill ha ett extra skydd för sin bil utan att betala för en fullständig helförsäkring.

Helförsäkring för BMW i4

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din BMW i4. Förutom trafikförsäkringens och halvförsäkringens täckning inkluderar helförsäkringen vanligtvis skydd för vagnskador på din egen bil. Detta kan vara särskilt viktigt om du är involverad i en olycka eller omfattande skada på din bil. Helförsäkringen ger dig en högre grad av trygghet och säkerställer att du är väl skyddad mot potentiella risker och olyckor.

Vad kostar en försäkring för en BMW i4

Priset på en försäkring för en BMW i4 kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen, ålder på ägaren och bostadsort. För att få en exakt prisuppgift för din specifika situation är det bäst att besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina fordonsuppgifter och personuppgifter. Genom att göra det får du ett prisförslag som är anpassat efter din BMW i4 och din individuella profil.

Frågor & svar om försäkringar för BMW i4

Vad är skillnaden mellan trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring?

Trafikförsäkringen är obligatorisk och täcker skador på andra personer eller deras egendom. Halvförsäkringen ger utökat skydd och inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet och inkluderar vagnskador på din egen bil.

Vilka tillval kan jag lägga till i min bilförsäkring?

Tillvalen kan variera mellan olika försäkringsbolag, men vanliga tillval inkluderar hyrbilsersättning, assistans på vägen, skydd mot parkeringsskador och skydd mot djurkollisioner.

Vad är kristerapi och varför är det inkluderat i vissa försäkringar?

Kristerapi är ett psykologiskt stöd som erbjuds efter en traumatisk händelse som en trafikolycka eller rån. Det hjälper dig att hantera och behandla eventuell psykisk ohälsa till följd av händelsen.

Kan jag jämföra priser och försäkringsvillkor mellan olika bolag?

Ja, för att hitta det bästa erbjudandet för din BMW i4 är det viktigt att jämföra priser och försäkringsvillkor mellan olika försäkringsbolag. Besök deras hemsidor och ange dina uppgifter för att få individuella prisförslag.

Skaffa bilförsäkring