FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för BMW i8 i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för BMW i8.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för BMW i8

1. evoli

evoli är ett försäkringsbolag som har satsat på att erbjuda en smidig digital ansökningsprocess. Genom deras användarvänliga app kan du enkelt lägga till eller ta bort tillval enligt dina önskemål. En unik funktion som evoli erbjuder är tillägget "Ung förare". Med detta tillägg kan du ta bort den förhöjda självrisken för förare under 24 år. evoli strävar efter att erbjuda en bekväm och anpassningsbar försäkringsupplevelse för sina kunder.

2. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt för att erbjuda en modern och digital försäkringsupplevelse. De erbjuder olika bilförsäkringar och utmanar de etablerade bolagen på marknaden. Hedvig erbjuder dig möjligheten att snabbt och enkelt få en prisuppgift genom deras webbplats eller app. Du kan även byta försäkring omedelbart utan någon bindningstid. De har tre olika bilförsäkringar att välja mellan: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Dessutom inkluderar deras hel- och halvförsäkringar kristerapi som kan vara till stor hjälp vid psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga priser. Hos ICA Försäkring kan du välja mellan trafik-, halv- och helförsäkring för din BMW i8. En unik förmån med ICA Försäkring är deras löfte om att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte gör några skadeanmälningar under den perioden. Du kan också välja till populära tillägg som hyrbil och assistans. Med hyrbilstillägget kan du få ersättning för kostnaderna för en hyrbil medan din bil repareras, och assistanstillägget erbjuder hjälp på vägen inom en timme vid olika nödsituationer.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din BMW i8. Vad som sticker ut med Gjensidige är det breda utbudet av tillägg som de erbjuder. Du kan lägga till extra skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse. Tillägget för skadegörelse ger dig ersättning på upp till 6000 kronor om reparationerna överstiger 1000 kronor. Gjensidige ger dig möjligheten att skräddarsy din försäkring efter dina specifika behov.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett tilläggspaket som täcker en bred rad av händelser längs vägen. BackUp Plus erbjuder skydd mot allt från stöld och motorskador till felaktigt tankning av drivmedel. För att få teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Detta tilläggspaket kan vara särskilt attraktivt för BMW i8-ägare som vill ha ett omfattande skydd för sin bil.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för BMW i8

När det gäller trafikförsäkring för din BMW i8, kan du hitta bra alternativ hos de flesta försäkringsbolag. Trafikförsäkringen är lagstadgad och täcker skador som du orsakar på andra personer och deras egendom. Olika försäkringsbolag kan erbjuda olika priser och tillägg till trafikförsäkringen. Det är viktigt att jämföra olika alternativ för att hitta det bästa erbjudandet för din BMW i8.

Halvförsäkring för BMW i8

En halvförsäkring ger ett utökat skydd för din BMW i8 utöver trafikförsäkringen. Vanligtvis täcker halvförsäkringen stöld, brand, glas- och rättsskydd samt hjälp vid bärgning. Dessutom kan vissa försäkringsbolag erbjuda tillägg som skydd mot skador på grund av vagnskador och naturolyckor. Det är viktigt att granska vad som ingår i halvförsäkringen hos olika försäkringsbolag för att hitta det mest passande alternativet för din BMW i8.

Helförsäkring för BMW i8

Om du vill ha ett omfattande skydd för din BMW i8 kan en helförsäkring vara det bästa alternativet. Helförsäkringen täcker vanligtvis allt som trafik- och halvförsäkringarna inkluderar samt vagnskador. Med en helförsäkring kan du känna dig trygg med att din bil är väl skyddad i olika situationer. Priset för en helförsäkring kan variera beroende på olika faktorer, såsom modell och ålder på bilen samt din egen ålder och var du bor.

Vad kostar en försäkring för en BMW i8

Priset för en försäkring för en BMW i8 kan variera beroende på flera faktorer. Faktorer som kan påverka priset inkluderar modell och ålder på bilen, din egen ålder samt var du bor. För att få en exakt prisuppgift bör du besöka försäkringsbolagens webbplatser och ange dina specifika uppgifter, såsom registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Därefter kommer du att få ett prisförslag baserat på din unika situation.

Frågor & svar om försäkringar för BMW i8

Vilket försäkringsbolag har den billigaste försäkringen för en BMW i8?

Priset på en försäkring varierar beroende på flera faktorer. Det är bäst att jämföra olika försäkringsbolag för att hitta det bästa priset för din BMW i8.

Vilket försäkringsbolag erbjuder det bredaste skyddet för en BMW i8?

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett omfattande tilläggspaket som täcker en bred rad av händelser längs vägen och kan vara attraktivt för BMW i8-ägare som vill ha ett utökat skydd.

Kan jag anpassa min försäkring för min BMW i8?

Ja, flera försäkringsbolag erbjuder tillägg och olika nivåer av skydd som du kan anpassa efter dina behov.

Vad är skillnaden mellan trafik-, halv- och helförsäkring?

Trafikförsäkring är lagstadgad och täcker skador som du orsakar på andra personer och deras egendom. Halvförsäkring ger ett utökat skydd som täcker stöld, brand, glas- och rättsskydd samt hjälp vid bärgning. Helförsäkring ger det mest omfattande skyddet och inkluderar vanligtvis allt som trafik- och halvförsäkringarna täcker samt vagnskador.

Skaffa bilförsäkring