FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för BMW X1 i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för BMW X1.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för BMW X1

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har vunnit popularitet genom sitt moderna och digitala tillvägagångssätt. De erbjuder tre olika bilförsäkringar för BMW X1-ägare: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen inkluderar skydd mot personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen erbjuder ytterligare skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. I helförsäkringen ingår allt som trafik- och halvförsäkringen täcker, samt skydd för vagnskador.

En av de unika förmånerna med Hedvig är deras kristerapiservice. Om du skulle vara inblandad i en trafikolycka eller utsättas för rån, inkluderar försäkringen kristerapi för att hjälpa dig och eventuella passagerare att hantera psykisk ohälsa. Detta erbjuder en viktig extra trygghet för BMW X1-ägare.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en förmånlig försäkring för BMW X1-ägare och har ett attraktivt tilläggspaket som kallas "BackUp Plus". Detta tillägg inkluderar ett omfattande skydd som täcker allt från vägassistans till stöld och skador på motorn. För att få tillgång till BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för BMW X1

En trafikförsäkring är ett lagkrav i Sverige och täcker skador på andra personer och deras egendom vid en olycka där du är ansvarig. Samtliga försäkringsbolag nämnda ovan erbjuder trafikförsäkringar för BMW X1 och det är viktigt att ha denna grundläggande försäkring.

Halvförsäkring för BMW X1

En halvförsäkring ger ett utökat skydd jämfört med trafikförsäkringen. Det kan omfatta skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Beroende på försäkringsbolaget kan det också ingå räddningsskydd och bärgningstjänster.

Helförsäkring för BMW X1

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din BMW X1. Utöver trafik- och halvförsäkringens täckning inkluderar den också skydd för vagnskador, till exempel skador som uppstår vid en kollision. Detta ger dig extra trygghet och skydd för din bil.

Vad kostar en försäkring för en BMW X1

Kostnaden för en försäkring för en BMW X1 varierar beroende på flera faktorer, inklusive försäkringsbolag, förarens ålder och körhistorik, bilens modell och ålder samt var du bor.

Frågor & svar om försäkringar för BMW X1

Vilket försäkringsbolag är bäst för BMW X1?

Det bästa försäkringsbolaget för BMW X1 kan variera beroende på dina individuella behov och preferenser. Hedvig, OKQ8 Försäkring, är alla populära alternativ som erbjuder olika fördelar och tillval.

Vilken typ av försäkring behöver jag för min BMW X1?

Det rekommenderas att ha minst en trafikförsäkring, som är ett lagkrav. För att få ett mer omfattande skydd kan du välja att teckna en halv- eller helförsäkring, som inkluderar ytterligare skydd mot skador, stöld och andra olyckor.

Vad är kristerapi och varför är det viktigt?

Kristerapi är ett skydd som erbjuds av vissa försäkringsbolag, inklusive Hedvig. Det erbjuder behandling av psykisk ohälsa för dig och eventuella passagerare om ni skulle vara inblandade i en trafikolycka eller utsättas för rån. Det är viktigt eftersom det ger dig möjlighet att få professionell hjälp och stöd i en svår situation.

Kan jag anpassa min försäkring för min BMW X1?

Ja, de flesta försäkringsbolag erbjuder olika tillval och tillägg som du kan lägga till för att anpassa din försäkring efter dina behov. Tillval kan inkludera skydd mot parkeringsskador, assistanstjänster och ung förar-skydd.

Skaffa bilförsäkring