FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för BMW X2 i april 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för BMW X2.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för BMW X2

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har fått mycket uppmärksamhet på marknaden genom att erbjuda moderna och digitala lösningar för sina kunder. En av deras fördelar är att de tillåter sina kunder att enkelt få prisuppgifter genom sin hemsida eller app. Du kan enkelt ange ditt registreringsnummer och bilinformation för att få en snabb översikt över priserna.

Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar också skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador samt räddningsskydd och bärgning. Helförsäkringen omfattar allt som trafik- och halvförsäkringen täcker, samt ett skydd för vagnskador.

En annan fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi som en del av hel- och halvförsäkringarna. Om du eller dina passagerare skulle behöva behandla psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån, täcker försäkringen upp till tio terapisessioner med en legitimerad psykolog i Sverige.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga priser för bilförsäkringar. De erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar med olika tillval. En unik fördel med ICA Försäkring är deras prislöfte till sina kunder. De garanterar att priserna förblir oförändrade under de första fem åren, förutsatt att inga skador inträffar under den perioden.

Förutom grundskyddet kan du lägga till tillval som hyrbil och assistanstillägg. Hyrbilstillägget ger ersättning för hyreskostnader och körsträcka när din försäkrade bil repareras. ICA Försäkrings assistanstillägg erbjuder hjälp på vägen inom en timme, oavsett orsak, till exempel vid bensinstopp, urladdat batteri eller om du låser in dina nycklar i bilen.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din BMW X2. De skiljer sig från andra försäkringsbolag genom att erbjuda ett omfattande utbud av tillval. Till exempel kan du välja till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse.

För skadegörelse kan du få upp till 6000 kronor i ersättning om reparationen kostar mer än 1000 kronor. Gjensidige ger dig möjlighet att skräddarsy din försäkring genom att lägga till olika tillval som passar dina behov.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett förmånligt tilläggspaket som heter BackUp Plus. Detta tilläggspaket täcker nästan alla eventualiteter längs vägen, inklusive stöld, motorskador och sanering av tanken om du råkar tanka fel drivmedel.

För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för BMW X2

När det gäller trafikförsäkringar är det ett krav att ha en sådan försäkring för att få köra din BMW X2 på svenska vägar. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom om du skulle vara inblandad i en olycka. Priset på trafikförsäkringen kan variera beroende på faktorer som bilmodell, ålder på bilen och ålder på föraren.

Halvförsäkring för BMW X2

En halvförsäkring är ett populärt val för många bilägare. Utöver det grundläggande skyddet som trafikförsäkringen erbjuder, inkluderar halvförsäkringen vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador samt räddningsskydd och bärgning.

Helförsäkring för BMW X2

En helförsäkring är den mest omfattande försäkringen för din BMW X2. Den täcker allt som trafik- och halvförsäkringen inkluderar, samt ett skydd för vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en BMW X2

Priset på en försäkring för din BMW X2 varierar beroende på flera faktorer, inklusive bilmodell, ålder på bilen och förarens ålder samt var du bor. För att få en exakt prisuppgift behöver du gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter, såsom registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Då kommer du att få ett prisförslag som är baserat på din individuella situation.

Frågor & svar om försäkringar för BMW X2

Vilka försäkringsbolag erbjuder bästa priset för en BMW X2?

Priset på bilförsäkringen beror på flera faktorer och kan variera mellan olika försäkringsbolag. För att hitta det bästa priset för din BMW X2 rekommenderas det att du jämför olika försäkringsbolag och deras erbjudanden. Du kan gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter för att få prisuppgifter baserade på din situation.

Vilka tillval bör jag överväga för min BMW X2-försäkring?

När du väljer tillval för din BMW X2-försäkring kan du överväga alternativ som hyrbil, assistanstillägg och skydd mot parkeringsskador, djurkollision eller skadegörelse. Vilka tillval som passar dig bäst beror på dina individuella behov och preferenser.

Vilka faktorer påverkar priset på bilförsäkringen för en BMW X2?

Faktorer som kan påverka priset på din BMW X2-försäkring inkluderar bilmodell, ålder på bilen, din ålder som ägare och din bostadsort. Generellt sett kan äldre bilar ha lägre försäkringskostnader än nyare bilar, och äldre förare kan ha lägre premie än yngre förare.

Vilka fördelar erbjuder bilförsäkringarna hos dessa försäkringsbolag?

Försäkringsbolagen i artikeln erbjuder olika fördelar och tillval för att passa olika behov. Till exempel kan Hedvig erbjuda enkel prissättning och kristerapi, medan ICA Försäkring har ett prislöfte och populära tillval som hyrbil och assistanstillägg. Gjensidige har ett brett utbud av tillval, evoli fokuserar på digitala lösningar och OKQ8 Försäkring erbjuder ett omfattande tilläggspaket kallat BackUp Plus. Genom att jämföra försäkringsbolagen och deras erbjudanden kan du hitta den försäkring som bäst passar dina behov och budget.

Skaffa bilförsäkring