FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för BMW X4 i mars 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för BMW X4.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för BMW X4

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har vunnit popularitet bland svenska bilägare. En av deras stora fördelar är möjligheten att snabbt få prisförslag genom deras hemsida eller app. Genom att ange ditt registreringsnummer och information om din bil kan du snabbt se ditt pris och anpassa din försäkring. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Dessutom inkluderar deras hel- och halvförsäkringar ett unikt skydd för kristerapi om du skulle behöva det efter en olycka eller rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bra priser på sina bilförsäkringar. Ett unikt förmån för ICA Försäkring är deras löfte att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador under den perioden. Förutom trafik-, halv- och helförsäkringar erbjuder de också populära tillval som hyrbilsersättning och assistans på vägen. ICA Försäkring är känt för sin enkla och användarvänliga process för att teckna försäkringar.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din BMW X4. Det som särskiljer Gjensidige är det breda utbudet av tillägg som du kan lägga till i din försäkring. Till exempel kan du inkludera skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse. Om du skulle råka ut för skadegörelse kan du få upp till 6000 kronor i ersättning för reparationer överstigande 1000 kronor.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett fördelaktigt tilläggspaket som heter BackUp Plus. Detta tillägg ger omfattande skydd längs vägen och täcker bland annat stöld, motorskador och felaktigt tankat drivmedel. För att kvalificera sig för BackUp Plus måste du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för BMW X4

När du äger en BMW X4 är det ett lagkrav att ha en trafikförsäkring. Trafikförsäkringen täcker skador som du kan orsaka på andra personer och deras egendom vid en olycka. Alla försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkringar för att uppfylla detta krav.

Halvförsäkring för BMW X4

En halvförsäkring är ett populärt alternativ för många bilägare. Utöver det skydd som trafikförsäkringen erbjuder täcker halvförsäkringen även skador på din egen bil, till exempel vid stöld, inbrott, brand eller glasskador. I vissa halvförsäkringar ingår också räddningsskydd och hjälp med bärgning vid behov.

Helförsäkring för BMW X4

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din BMW X4. Utöver trafikförsäkringen och skyddet som ingår i halvförsäkringen täcker helförsäkringen även skador på din egen bil vid en kollision, oavsett vem som har orsakat olyckan. Helförsäkringen ger dig en extra trygghet och kan vara värt att överväga om du vill ha ett omfattande skydd för din BMW X4.

Vad kostar en försäkring för en BMW X4

Priset på en bilförsäkring för en BMW X4 kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen samt din ålder som ägare och var du bor. För att få en exakt prisuppgift är det bäst att besöka försäkringsbolagens webbplatser och ange dina uppgifter, som bilens registreringsnummer och ditt personnummer. Därefter kommer du att få ett prisförslag som är anpassat efter din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för BMW X4

Vilket försäkringsbolag är det bästa för min BMW X4?

Svaret på den frågan beror på dina individuella behov och preferenser. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, OKQ8 Försäkring är alla välrenommerade försäkringsbolag som erbjuder olika förmåner och tillval.

Vilken typ av försäkring behöver jag ha enligt lag?

Enligt lag måste du ha en trafikförsäkring för din BMW X4. Detta skyddar dig och andra i händelse av en olycka där skador uppstår på andra personer eller deras egendom. Trafikförsäkringen är ett lagkrav och måste vara giltig för att du ska kunna köra din bil lagligt.

Vilka tillägg är viktiga att ha i min bilförsäkring?

Det beror på dina behov och preferenser. Vissa populära tillägg inkluderar hyrbilsersättning, assistans på vägen, skydd mot skadegörelse, skydd mot parkeringsskador och räddningsskydd.

Vad påverkar priset på min bilförsäkring?

Priset på din bilförsäkring påverkas av flera faktorer, inklusive bilmodell och ålder, din ålder som ägare och var du bor. Försäkringsbolagen tar hänsyn till dessa faktorer när de beräknar ditt prisförslag. Att ha en nyare bilmodell eller vara ung kan öka priset på försäkringen, medan en äldre bil eller att vara äldre kan ha en fördelaktig effekt på priset.

Skaffa bilförsäkring