FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för BMW X5 i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för BMW X5.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för BMW X5

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt för att vara nytänkande och digitalt. De erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och hjälp med bärgning vid behov. Helförsäkringen täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen gör, samt ett skydd för vagnskador. En intressant fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi för att behandla psykisk ohälsa efter en olycka eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett tilläggspaket som ger omfattande skydd längs vägen. Det täcker allt från stöld och motorskador till sanering av tanken om du skulle tanka fel drivmedel. För att få BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för BMW X5

När det gäller trafikförsäkring är både Hedvig och ICA Försäkring bra alternativ för din BMW X5. Båda erbjuder skydd mot personskador och skador på annans egendom, vilket är ett lagkrav i Sverige för att få köra på vägarna.

Halvförsäkring för BMW X5

Om du vill ha ett mer omfattande skydd kan du välja en halvförsäkring. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring erbjuder alla halvförsäkringar för din BMW X5. Dessa försäkringar täcker vanligtvis stöld, inbrott, brand, glasskador och mer.

Helförsäkring för BMW X5

Om du vill ha det mest omfattande skyddet för din BMW X5 kan du välja en helförsäkring. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring erbjuder alla helförsäkringar. Dessa försäkringar täcker vanligtvis allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen gör, samt skydd för vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en BMW X5

Priset på en försäkring för en BMW X5 kan variera beroende på flera faktorer, såsom modell, ålder på bilen och ålder på ägaren. För att få en exakt prisuppgift behöver du gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter, som registreringsnummer och personnummer. Därefter kommer du att få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för BMW X5

Vilket försäkringsbolag är bäst för en BMW X5?

Svaret på den frågan beror på dina individuella behov och preferenser. Hedvig, OKQ8 Försäkring, är alla bra alternativ att överväga.

Vilken försäkringstyp rekommenderas för en BMW X5?

Trafikförsäkring är ett lagkrav för att få köra på svenska vägar. För ett mer omfattande skydd kan en halv- eller helförsäkring vara lämplig.

Vad är kristerapi och varför är det viktigt?

Kristerapi är ett skydd som hjälper dig och eventuella passagerare att behandla psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån. Det är viktigt eftersom olyckor kan ha en påverkan på ens mentala hälsa, och kristerapin kan ge nödvändig hjälp och stöd i en svår situation.

Vilket försäkringsbolag är det billigaste alternativet för en BMW X5?

Priserna på försäkringar kan variera beroende på flera faktorer, såsom bilmodell, ålder och ägarens profil. För att hitta det billigaste alternativet bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter för att få ett prisförslag baserat på din situation.

Skaffa bilförsäkring