FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för BMW Z4 i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för BMW Z4.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för BMW Z4

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. De erbjuder enkelhet och flexibilitet genom att låta dig se försäkringspriset direkt på deras hemsida eller i appen. Detta gör det enkelt för dig att få en överblick över kostnaderna och jämföra olika alternativ. Dessutom kan du teckna en försäkring hos Hedvig utan bindningstid, vilket ger dig friheten att byta försäkring när som helst.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett omfattande tilläggspaket kallat BackUp Plus. Detta paket täcker i princip alla tänkbara situationer längs vägen och inkluderar även skydd mot stöld, motorskador och tankning av fel drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för BMW Z4

En trafikförsäkring är den lagstadgade minimiförsäkringen som alla fordon i Sverige måste ha. Trafikförsäkringen täcker skador som du orsakar på andra personer eller deras egendom i samband med en olycka. För din BMW Z4 är det viktigt att ha en trafikförsäkring för att vara lagligt skyddad på vägen.

Halvförsäkring för BMW Z4

En halvförsäkring ger ett bredare skydd än enbart trafikförsäkringen. Utöver skyddet mot personskador och skador på annans egendom täcker halvförsäkringen vanligtvis stöld, inbrott, brand och glasskador. Vissa försäkringsbolag erbjuder även räddningsskydd och hjälp med bärgning som en del av halvförsäkringen. En halvförsäkring kan vara ett bra alternativ för att ge extra trygghet åt din BMW Z4.

Helförsäkring för BMW Z4

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din BMW Z4. Utöver trafik- och halvförsäkringens täckning inkluderar en helförsäkring också skydd för vagnskador. Detta innebär att om din bil blir skadad i en kollision eller om du råkar orsaka skador på egen bil täcker helförsäkringen kostnaderna för reparation eller ersättning.

Vad kostar en försäkring för en BMW Z4

Priset på en försäkring för en BMW Z4 kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen samt din ålder som ägare. För att få en exakt prisuppgift för din specifika situation är det bäst att besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter, såsom registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Genom att göra detta kommer du att få ett prisförslag som baseras på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för BMW Z4

Vilket försäkringsbolag är billigast för en BMW Z4?

Priserna på bilförsäkringar kan variera beroende på flera faktorer, såsom modell och ålder på bilen samt din ålder som ägare. För att hitta det billigaste alternativet är det bäst att jämföra priserna hos olika försäkringsbolag genom att besöka deras hemsidor och ange dina specifika uppgifter.

Vilket försäkringsbolag erbjuder bäst tillägg för en BMW Z4?

Flera försäkringsbolag erbjuder olika tillägg för att skräddarsy din försäkring för din BMW Z4. Gjensidige sticker ut genom att erbjuda ett brett utbud av tillägg, medan OKQ8 Försäkring har ett omfattande tilläggspaket kallat BackUp Plus.

Vilket försäkringsbolag har enkel och snabb ansökningsprocess?

Både Hedvig och evoli är kända för sina enkla och snabba ansökningsprocesser. Hedvig erbjuder möjligheten att se försäkringspriset direkt på deras hemsida eller i appen, medan evoli har en smidig app där du själv kan lägga till eller ta bort tillval.

Vilket försäkringsbolag erbjuder hjälp på vägen inom en timme?

ICA Försäkring erbjuder assistanstillägget som ger hjälp på vägen inom en timme oavsett orsak. Detta kan vara till stor nytta om du behöver assistans vid exempelvis bensinstopp, urladdat batteri eller om du har låst in dina nycklar i bilen.

Skaffa bilförsäkring