FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Citroën C4 i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Citroën C4.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Citroën C4

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har blivit populärt tack vare sin moderna och digitala approach. Hos Hedvig kan du snabbt och enkelt få en prisuppgift genom att ange ditt registreringsnummer och information om din bil på deras hemsida eller i deras app. En fördel med Hedvig är att de erbjuder försäkringar utan bindningstid, vilket ger dig flexibilitet att byta försäkringsbolag när du vill.

Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar för Citroën C4. Trafikförsäkringen inkluderar skydd mot personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen innefattar också skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Dessutom erbjuder de räddningsskydd och bärgningshjälp vid behov. I helförsäkringen ingår allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker, samt ett skydd för vagnskador.

En unik fördel med Hedvig är att de inkluderar kristerapi i sina hel- och halvförsäkringar. Detta skydd kan vara till nytta om du eller dina passagerare skulle behöva behandla psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån. Hedvig täcker upp till tio terapisessioner per person och tar ingen självrisk för detta skydd.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett fördelaktigt tilläggspaket som heter BackUp Plus. Detta tillägg täcker i stort sett allt som kan hända längs vägen, inklusive stöld, motorskador och felaktigt tankat drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Citroën C4

När det gäller trafikförsäkringar täcker samtliga nämnda försäkringsbolag detta grundläggande skydd som krävs enligt lag. Trafikförsäkringen skyddar mot personskador och skador på annans egendom vid en olycka.

Halvförsäkring för Citroën C4

Halvförsäkringar inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Räddningsskydd och hjälp med bärgning kan också ingå. Det är viktigt att notera att omfattningen av skydd kan variera mellan försäkringsbolagen, så det är alltid bäst att läsa igenom villkoren noggrant innan du väljer en försäkring.

Helförsäkring för Citroën C4

Helförsäkringar erbjuder det mest omfattande skyddet och inkluderar vanligtvis allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker. Dessutom inkluderas skydd för vagnskador, vilket kan vara särskilt användbart om du är involverad i en kollision.

Vad kostar en försäkring för en Citroën C4

Priset på en bilförsäkring för Citroën C4 kan variera beroende på flera faktorer. Faktorer som modell och ålder på bilen, samt din ålder som ägare och var du bor kan påverka priset. För att få en exakt prisuppgift bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange ditt registreringsnummer och personnummer. Då får du ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Citroën C4

Vilket försäkringsbolag är billigast för Citroën C4?

Priserna kan variera mellan försäkringsbolag och beror på dina personliga omständigheter. För att hitta det billigaste alternativet är det bäst att jämföra prisförslag från olika försäkringsbolag baserat på din specifika situation.

Vilket försäkringsbolag har den bästa kundservicen för Citroën C4?

Kundservicen kan variera mellan försäkringsbolag. Bolag som generellt anses bra är: Hedvig, OKQ8 Försäkring, .

Vilket försäkringsbolag har de bästa tilläggen för Citroën C4?

ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder olika tillägg som kan vara fördelaktiga för Citroën C4-ägare. Vilket tillägg som är bäst beror på dina individuella behov och önskemål.

Kan jag ändra min försäkring när som helst?

Möjligheten att ändra försäkringsbolag och försäkringar kan variera. Vissa försäkringsbolag, som Hedvig, erbjuder försäkringar utan bindningstid, vilket ger dig flexibilitet att byta försäkring när du vill. Det är bäst att kontakta försäkringsbolaget för att få information om deras regler och villkor gällande ändringar av försäkringar.

Skaffa bilförsäkring