FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Citroën C4 Picasso i april 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Citroën C4 Picasso.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Citroën C4 Picasso

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har fått mycket uppmärksamhet på marknaden på senare tid. Genom att erbjuda en smidig digital ansökningsprocess och möjligheten att se priserna direkt på deras hemsida eller i appen har de lockat många kunder. En fördel med Hedvig är att du kan byta bilförsäkring omedelbart utan bindningstid, vilket ger flexibilitet. De erbjuder tre olika bilförsäkringsalternativ, inklusive trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Dessutom inkluderar deras hel- och halvförsäkringar ett unikt kristerapiskydd som kan vara till nytta om du skulle behöva behandling för psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bilförsäkringar till förmånliga priser. Ett unikt förmånligt erbjudande från ICA Försäkring är deras prisgaranti under de första fem åren, vilket innebär att de lovar att inte höja priset under den perioden, förutsatt att du inte gör några skadeanmälningar. Utöver grundförsäkringarna erbjuder ICA Försäkring flera tillval, inklusive hyrbilsersättning och assistansservice som kan vara till stor hjälp om du skulle hamna i en nödsituation på vägen.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder en rad olika försäkringsalternativ, inklusive trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring för din Citroën C4 Picasso. Det som skiljer Gjensidige från många andra försäkringsbolag är deras breda utbud av tillägg som du kan lägga till i din försäkring. Till exempel kan du få skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Om du är ute efter extra skydd och tillägg kan Gjensidige vara ett bra alternativ att överväga.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en omfattande försäkring med ett tilläggspaket som heter BackUp Plus. Detta tilläggspaket inkluderar ett brett spektrum av skydd, inklusive stöld, motorskador och sanering av tanken om du skulle råka tanka fel drivmedel. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Om du söker efter ett försäkringsbolag som erbjuder ett omfattande skydd kan OKQ8 Försäkring vara ett bra alternativ att överväga.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Citroën C4 Picasso

När det gäller trafikförsäkring för din Citroën C4 Picasso kan du hitta olika alternativ hos de försäkringsbolag som nämnts ovan. Trafikförsäkringen är lagstadgad och täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka som du orsakar.

Halvförsäkring för Citroën C4 Picasso

Halvförsäkringar erbjuder ett bredare skydd än trafikförsäkringar och inkluderar vanligtvis stöld, inbrott, brand och glasskador. Räddningsskydd och bärgningshjälp kan också ingå. Genom att välja en halvförsäkring kan du få extra trygghet och skydd för din Citroën C4 Picasso.

Helförsäkring för Citroën C4 Picasso

Helförsäkringar erbjuder det mest omfattande skyddet för din Citroën C4 Picasso. Utöver det som täcks av trafik- och halvförsäkringar inkluderar helförsäkringar vanligtvis även skydd för vagnskador. Genom att välja en helförsäkring kan du få en hög nivå av trygghet och skydd för din bil.

Vad kostar en försäkring för en Citroën C4 Picasso

Priset på en bilförsäkring för din Citroën C4 Picasso beror på flera faktorer, inklusive bilmodell, ålder på bilen, ålder på föraren och var du bor. För att få en exakt prisuppgift bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och fylla i dina specifika uppgifter, som registreringsnummer och personnummer. Därefter får du ett prisförslag baserat på din individuella situation.

Frågor & svar om försäkringar för Citroën C4 Picasso

Vilket försäkringsbolag är det billigaste alternativet för min Citroën C4 Picasso?

Priserna kan variera mellan olika försäkringsbolag och beror på dina individuella faktorer. För att hitta det billigaste alternativet bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och få prisuppgifter baserade på din specifika situation.

Kan jag anpassa min försäkring efter mina specifika behov?

Ja, de flesta försäkringsbolag erbjuder olika tillval och möjligheter att anpassa din försäkring utifrån dina specifika behov. Besök försäkringsbolagens hemsidor för att se vilka tillval som erbjuds.

Kan jag byta försäkringsbolag när som helst?

Ja, vissa försäkringsbolag erbjuder möjligheten att byta försäkringsbolag utan bindningstid. Till exempel kan du omedelbart byta försäkring hos Hedvig.

Vilket försäkringsbolag har det bästa skyddet mot stöld och skador?

Flera försäkringsbolag erbjuder skydd mot stöld och skador som en del av deras halv- eller helförsäkringar. Det är viktigt att jämföra villkoren för att hitta den bästa täckningen för dina behov.

Skaffa bilförsäkring