FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Citroën C4 SpaceTourer i april 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Citroën C4 SpaceTourer.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Citroën C4 SpaceTourer

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som erbjuder flexibla bilförsäkringar till konkurrenskraftiga priser. Deras digitala plattform gör det enkelt att få en offert direkt genom att ange ditt registreringsnummer och bilinformation. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringsalternativ: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgning. Helförsäkringen täcker alla dessa aspekter samt vagnskador. En unik fördel med Hedvig är att de inkluderar kristerapi i hel- och halvförsäkringen, vilket ger stöd för psykisk ohälsa till följd av trafikolyckor eller rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt val för många bilägare och erbjuder konkurrenskraftiga priser. De har tre olika försäkringsalternativ: trafik-, halv- och helförsäkring. En fördel med ICA Försäkring är att de lovar att inte höja priset på försäkringen under de första fem åren, förutsatt att inga skador uppstår under den perioden. De erbjuder också populära tillval som hyrbil och assistanstillägg för snabb hjälp på vägen vid till exempel bensinstopp eller låsta nycklar i bilen. ICA Försäkring har även ett självriskskydd som kan minska eller täcka hela självrisken för vagnskador, även vid kollisioner utomlands.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din Citroën C4 SpaceTourer. De har ett omfattande tilläggspaket där du kan lägga till olika populära tillval. Till exempel kan du få skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse. Vid skadegörelse kan du få upp till 6000 kronor i ersättning för reparationer överstigande 1000 kronor. Gjensidige sticker ut genom att erbjuda fler tillägg än många andra försäkringsbolag, vilket ger dig möjlighet att anpassa din försäkring efter dina behov.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett attraktivt tilläggspaket vid tecknande av halv- eller helförsäkring, kallat BackUp Plus. Detta paket ger omfattande skydd längs vägen och täcker allt från stöld och motorskador till sanering av tanken vid felaktigt bränsle. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Citroën C4 SpaceTourer

När du äger en Citroën C4 SpaceTourer är det en lagstadgad skyldighet att ha en trafikförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom i händelse av en olycka där du är ansvarig. Priset på en trafikförsäkring beror på flera faktorer, såsom modell och ålder på din bil samt din egen ålder.

Halvförsäkring för Citroën C4 SpaceTourer

En halvförsäkring är ett steg upp från trafikförsäkringen och erbjuder ytterligare skydd för din Citroën C4 SpaceTourer. Utöver skyddet för personskador och skador på annans egendom täcker en halvförsäkring även saker som stöld, inbrott, brand, glasskador och räddningsskydd. Det kan vara värt att överväga en halvförsäkring för att få ett utökat skydd för din bil.

Helförsäkring för Citroën C4 SpaceTourer

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Citroën C4 SpaceTourer. Förutom att täcka allt som en trafik- och halvförsäkring gör, inkluderar en helförsäkring även skydd för vagnskador. Detta kan vara särskilt värdefullt om du äger en nyare eller dyrare bil och vill ha maximal trygghet och skydd.

Vad kostar en försäkring för en Citroën C4 SpaceTourer

Priset på en försäkring för en Citroën C4 SpaceTourer varierar beroende på flera faktorer, såsom bilens modell och ålder, samt din ålder som ägare. För att få det mest exakta priset bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och använda deras prisberäkningsverktyg. Genom att ange ditt registreringsnummer och personnummer får du en individuell offert baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Citroën C4 SpaceTourer

Vilket försäkringsbolag är billigast för en Citroën C4 SpaceTourer?

Priset på bilförsäkringen varierar beroende på flera faktorer, såsom modell och ålder på bilen samt din egen ålder. För att hitta det billigaste alternativet bör du använda försäkringsbolagens prisberäkningsverktyg och få individuella offertförslag baserat på dina specifika uppgifter.

Vilket försäkringsbolag har bäst tillägg för en Citroën C4 SpaceTourer?

Både Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder omfattande tilläggspaket för att anpassa försäkringen efter dina behov. De har flera tillval, såsom skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse.

Vilket försäkringsbolag erbjuder kristerapi vid trafikolyckor eller rån?

Hedvig inkluderar kristerapi i sina hel- och halvförsäkringar. Detta är ett unikt skydd som hjälper till att behandla psykisk ohälsa till följd av olyckor eller rån.

Vilket försäkringsbolag har en smidig digital ansökningsprocess?

Både Hedvig och evoli erbjuder en enkel och smidig digital ansökningsprocess. Genom deras appar eller hemsidor kan du snabbt få en offert och anpassa försäkringen efter dina behov.

Skaffa bilförsäkring