FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Citroën C5 Aircross i april 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Citroën C5 Aircross.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Citroën C5 Aircross

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. En av deras stora fördelar är att de erbjuder enkel och snabb hantering via deras hemsida eller app. Hos Hedvig kan du välja mellan tre olika typer av bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Dessutom inkluderar deras halv- och helförsäkringar ett kristerapiskydd som kan vara till nytta om man behöver bearbeta eventuell psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller ett rån. Hedvig ger sina kunder flexibilitet genom att erbjuda försäkringar utan bindningstid.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bilförsäkringar till förmånliga priser. En fördel med att välja ICA Försäkring är deras femårsprislöfte, vilket innebär att priset förblir detsamma under de första fem åren, förutsatt att inga skador inträffar under den perioden. ICA Försäkring erbjuder även tillägg som hyrbilsskydd och assistanstillägg, vilket kan vara praktiskt om du behöver hjälp vid till exempel bensinstopp eller om du har råkat låsa in dina nycklar i bilen.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder olika försäkringstyper för din Citroën C5 Aircross. De sticker ut från mängden genom att erbjuda ett brett utbud av tillägg som du kan lägga till i din försäkring. Till exempel kan du välja att lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Om du väljer Gjensidige kan du skräddarsy din försäkring för att passa dina specifika behov.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett tilläggspaket som kallas BackUp Plus, vilket inkluderar omfattande skydd längs vägen. BackUp Plus täcker även stöld, motorskador och sanering av tanken om du skulle råka tanka fel drivmedel. För att få tillgång till detta tilläggspaket behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Citroën C5 Aircross

En trafikförsäkring är obligatorisk för alla bilar i Sverige. Den täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka som du orsakar. Priset på trafikförsäkringen kan variera beroende på faktorer som bilens modell och ålder samt ålder på föraren och bostadsort. För att få ett exakt pris på trafikförsäkringen för en Citroën C5 Aircross rekommenderas det att besöka försäkringsbolagens webbplatser och fylla i relevant information för att få en prisuppgift baserad på din specifika situation.

Halvförsäkring för Citroën C5 Aircross

En halvförsäkring ger ett utökat skydd jämfört med trafikförsäkringen. Den inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Vissa försäkringsbolag erbjuder även räddningsskydd och hjälp med bärgning.

Helförsäkring för Citroën C5 Aircross

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din bil. Förutom det skydd som trafikförsäkringen och halvförsäkringen ger, inkluderar en helförsäkring även skydd för vagnskador. Det innebär att du får ersättning om din egen bil skadas vid en olycka, även om det är ditt eget fel.

Vad kostar en försäkring för en Citroën C5 Aircross

Priset på en försäkring för en Citroën C5 Aircross beror på flera faktorer, inklusive bilmodell och ålder, förarens ålder och bostadsort. För att få en exakt prisuppgift för försäkringen är det bäst att besöka försäkringsbolagens webbplatser och ange din bilens registreringsnummer samt personnummer. Genom att göra det kommer du få ett prisförslag som baseras på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Citroën C5 Aircross

Vilket försäkringsbolag är det billigaste för en Citroën C5 Aircross?

Priset på försäkringen varierar mellan olika försäkringsbolag och beror på flera faktorer. För att hitta det billigaste alternativet för en Citroën C5 Aircross är det bäst att jämföra priserna genom att besöka försäkringsbolagens webbplatser och ange relevant information för att få prisförslag baserat på din specifika situation.

Vilka fördelar erbjuder Hedvig för en Citroën C5 Aircross?

Hedvig erbjuder enkel och snabb hantering via deras hemsida eller app. De har flexibla försäkringar utan bindningstid och erbjuder olika typer av försäkringar för att passa olika behov, inklusive kristerapiskydd vid trafikolyckor eller rån.

Vilka tillägg erbjuder ICA Försäkring för en Citroën C5 Aircross?

ICA Försäkring erbjuder populära tillägg som hyrbilsskydd och assistanstillägg, som ger ersättning vid behov av hyrbil eller assistans längs vägen. De erbjuder också ett självriskskydd för vagnskador, som kan vara särskilt användbart under en bilsemester utomlands.

Vad erbjuder OKQ8 Försäkring för en Citroën C5 Aircross?

OKQ8 Försäkring erbjuder ett tilläggspaket kallat BackUp Plus, som ger omfattande skydd längs vägen, inklusive skydd mot stöld, motorskador och sanering av tanken vid felaktigt tankning. För att få tillgång till detta tilläggspaket behöver du ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Skaffa bilförsäkring