FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Citroën Jumper i april 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Citroën Jumper.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Citroën Jumper

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt och digitalt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. De erbjuder en smidig ansökningsprocess där du kan se ditt pris direkt på deras hemsida eller i appen. En fördel med Hedvig är att du kan teckna deras bilförsäkringar utan bindningstid, vilket ger dig flexibilitet att byta försäkring när du behöver det. De erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. För att ytterligare skilja sig från konkurrenterna inkluderar Hedvig även kristerapi som en del av sina försäkringar, vilket kan vara till nytta om du eller dina passagerare behöver behandling för psykisk ohälsa efter en olycka.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bilförsäkringar till bra priser. De har ett unikt erbjudande där de lovar att inte höja priset på din försäkring under de första fem åren, förutsatt att du inte gör några skadefall under den perioden. Du kan välja mellan trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring hos ICA Försäkring. De erbjuder också populära tillval som hyrbilsersättning och assistanstillägg för att hjälpa dig vid behov av vägassistans.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder en rad olika försäkringsalternativ, inklusive trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. En fördel med Gjensidige är deras breda utbud av tillägg som du kan lägga till för att anpassa din försäkring efter dina specifika behov. Till exempel kan du välja skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Dessa tillägg ger extra trygghet för din Citroën Jumper.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett väldigt förmånligt tilläggspaket som heter BackUp Plus. Detta tillval ger ett omfattande skydd längs vägen och täcker även ovanliga händelser som stöld, motorskador och sanering av tanken om du skulle tanka fel drivmedel. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Citroën Jumper

När du äger en bil i Sverige är det obligatoriskt att ha en trafikförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom i händelse av en olycka där du är ansvarig. Det finns flera försäkringsbolag som erbjuder trafikförsäkringar för din Citroën Jumper, inklusive Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring.

Halvförsäkring för Citroën Jumper

Om du vill ha ett bredare skydd än vad trafikförsäkringen erbjuder kan en halvförsäkring vara ett bra alternativ för din Citroën Jumper. Halvförsäkringen inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador samt räddningsskydd och hjälp med bärgning. Du kan hitta halvförsäkringar hos försäkringsbolagen Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring.

Helförsäkring för Citroën Jumper

För den mest omfattande skyddet kan en helförsäkring vara det bästa valet för din Citroën Jumper. Utöver skyddet som trafik- och halvförsäkringen ger inkluderar helförsäkringen även vagnskador. Detta innebär att din bil är skyddad mot skador som inträffar vid en kollision, även om du är ansvarig. Helförsäkringar erbjuds av försäkringsbolagen Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring.

Vad kostar en försäkring för en Citroën Jumper

Priset på en försäkring för en Citroën Jumper kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen samt din ålder som ägare och var du bor. För att få en exakt prisuppgift behöver du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter, såsom registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Därefter kommer du att få ett prisförslag som är baserat på din unika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Citroën Jumper

Vilket försäkringsbolag är bäst för en Citroën Jumper?

Det bästa försäkringsbolaget för en Citroën Jumper beror på dina individuella behov och preferenser. Det kan vara en bra idé att jämföra olika försäkringsbolag och deras erbjudanden för att hitta det som passar dig bäst.

Kan jag teckna försäkring utan bindningstid?

Ja, vissa försäkringsbolag, som Hedvig, erbjuder möjligheten att teckna bilförsäkringar utan bindningstid. Det ger dig flexibilitet att byta försäkring när du vill.

Vilket försäkringsbolag erbjuder hjälp på vägen?

Både ICA Försäkring och evoli erbjuder assistanstillägg som inkluderar hjälp på vägen om du skulle behöva det, oavsett orsak.

Vilket försäkringsbolag har flest tillval att välja mellan?

Gjensidige erbjuder ett stort utbud av tillval som du kan lägga till för att anpassa din försäkring efter dina specifika behov.

Skaffa bilförsäkring