FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Citroën Jumpy i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Citroën Jumpy.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Citroën Jumpy

1. evoli

evoli är ett annat försäkringsbolag som satsar på digitala lösningar. De erbjuder en snabb och smidig ansökningsprocess online, och du kan enkelt lägga till eller ta bort tillval i deras app. En unik möjlighet som evoli erbjuder är "Ung förare"-tillvalet, där den förhöjda självrisken för förare under 24 år kan tas bort.

2. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som erbjuder smidiga digitala lösningar för att förenkla försäkringsprocessen. De erbjuder tre olika bilförsäkringsalternativ: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. En fördel med Hedvig är att du kan se ditt pris direkt på deras hemsida eller i appen genom att ange ditt registreringsnummer och bilinformation. Dessutom kan du byta bilförsäkring omedelbart utan bindningstid.

3. ICA Försäkring

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som erbjuder smidiga digitala lösningar för att förenkla försäkringsprocessen. De erbjuder tre olika bilförsäkringsalternativ: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. En fördel med Hedvig är att du kan se ditt pris direkt på deras hemsida eller i appen genom att ange ditt registreringsnummer och bilinformation. Dessutom kan du byta bilförsäkring omedelbart utan bindningstid.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder ett brett utbud av försäkringsalternativ, inklusive trafik-, halv- och helförsäkringar. En fördel med Gjensidige är att de har fler tilläggsmöjligheter än många andra försäkringsbolag. Du kan lägga till tillval som skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Dessutom kan du få ersättning upp till 6000 kronor vid skadegörelse, förutsatt att reparationerna överstiger 1000 kronor.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett förmånligt tilläggspaket kallat BackUp Plus. Detta tillägg täcker i stort sett alla eventualiteter längs vägen, inklusive stöld, motorskador och sanering av tanken vid felaktig påfyllning. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Citroën Jumpy

När du äger en Citroën Jumpy är det lagstadgat att ha en trafikförsäkring. Trafikförsäkringen täcker skador som du kan orsaka på andra personer eller deras egendom i en olycka. Hos alla ovan nämnda försäkringsbolag kan du hitta trafikförsäkringar för din Citroën Jumpy.

Halvförsäkring för Citroën Jumpy

För att ge din Citroën Jumpy ett bättre skydd kan du överväga att teckna en halvförsäkring. Halvförsäkringen täcker vanligtvis stöld, inbrott, brand, glasskador samt räddningsskydd och bärgning vid behov.

Helförsäkring för Citroën Jumpy

Om du vill ha ett ännu mer omfattande skydd för din Citroën Jumpy kan en helförsäkring vara det bästa alternativet. Helförsäkringen inkluderar vanligtvis allt som trafik- och halvförsäkringen täcker. Dessutom kan den inkludera vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en Citroën Jumpy

Priset på en försäkring för en Citroën Jumpy kan variera beroende på flera faktorer, inklusive bilmodell, ålder på bilen, ägarens ålder och bostadsort. För att få en exakt prisuppgift bör du besöka respektive försäkringsbolags hemsidor och fylla i dina uppgifter, såsom registreringsnummer och personnummer. Då kommer du att få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Citroën Jumpy

Vilket försäkringsbolag har den billigaste försäkringen för en Citroën Jumpy?

Priset på en försäkring kan variera, så det är bäst att jämföra olika försäkringsbolag för att hitta den bästa och billigaste försäkringen för din Citroën Jumpy.

Vilket försäkringsbolag har den mest omfattande täckningen?

Alla nämnda försäkringsbolag erbjuder olika nivåer av täckning för din Citroën Jumpy. Genom att jämföra deras försäkringsalternativ kan du hitta den mest omfattande täckningen som passar dina behov.

Kan jag lägga till tillval i min försäkring?

Ja, alla försäkringsbolag erbjuder olika tillval som du kan lägga till för att skräddarsy din försäkring utifrån dina behov. Kontakta försäkringsbolagen för att få mer information om tillgängliga tillval.

Kan jag byta försäkringsbolag när som helst?

Möjligheten att byta försäkringsbolag kan variera, men vissa försäkringsbolag, som Hedvig, erbjuder möjligheten att byta omedelbart utan bindningstid. Kontakta försäkringsbolaget för att få mer information om deras bytesspolicy.

Skaffa bilförsäkring