FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Dacia Sandero i april 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Dacia Sandero.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Dacia Sandero

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har vunnit popularitet genom att erbjuda enkelhet och transparens i sina försäkringslösningar. En av de unika fördelarna med Hedvig är möjligheten att se försäkringspriset direkt på deras hemsida eller i deras app. Genom att fylla i ditt registreringsnummer och information om din Dacia Sandero kan du få en prisuppskattning omedelbart. Dessutom erbjuder Hedvig bilförsäkringar utan bindningstid, vilket ger dig möjlighet att byta försäkring när som helst.

Hedvig erbjuder tre olika typer av bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgning. Helförsäkringen täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen redan omfattar, samt skydd för vagnskador.

En annan fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi som en del av hel- och halvförsäkringarna. Om du eller dina passagerare skulle behöva behandling för psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån, täcker försäkringen upp till tio terapisessioner per person. Detta kan vara en värdefull resurs i svåra tider.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga priser på sina bilförsäkringar. En unik fördel med ICA Försäkring är att de garanterar att priset inte höjs under de första fem åren, förutsatt att inga skador inträffar under den perioden. Detta kan ge dig trygghet och stabilitet när det gäller försäkringskostnaderna.

Utöver grundförsäkringen kan du också välja till populära tillval hos ICA Försäkring. Ett sådant tillval är Hyrbil, där du får ersättning för hyreskostnaderna om din bil behöver repareras efter en skada. Du kan också välja assistanstillägg, som ger dig hjälp på vägen inom en timme för olika situationer, inklusive bensinstopp, urladdat batteri eller om du har låst in dina nycklar i bilen. Dessutom erbjuder ICA Försäkring ett självriskskydd som kan minska eller ersätta självrisken för vagnskador, även vid en kollision utomlands.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkring för din Dacia Sandero. En av de unika fördelarna med Gjensidige är deras omfattande utbud av tillägg. Till exempel kan du lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse. Vid skadegörelse kan du få upp till 6000 kronor i ersättning för reparationer som överstiger 1000 kronor.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en omfattande försäkring för din Dacia Sandero, inklusive deras populära tilläggspaket BackUp Plus. Detta tilläggspaket täcker nästan allt som kan hända längs vägen, inklusive stöld, motorskador och felaktig tankning.

För att få tillgång till BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Detta tillägg kan ge dig extra trygghet genom att täcka en rad potentiella problem som du kan stöta på under din bilägares resa.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Dacia Sandero

När det gäller trafikförsäkring för din Dacia Sandero är både Hedvig och Gjensidige bra alternativ. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom och är enligt lag obligatorisk i Sverige.

Halvförsäkring för Dacia Sandero

För att få ett bredare skydd kan du överväga att teckna en halvförsäkring för din Dacia Sandero. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder alla halvförsäkringar med olika tillägg och skydd.

Helförsäkring för Dacia Sandero

Om du vill ha det mest omfattande skyddet för din Dacia Sandero kan en helförsäkring vara det bästa alternativet. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder alla helförsäkringar som inkluderar både trafikförsäkringens skydd och ytterligare täckning för vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en Dacia Sandero

Om du vill ha det mest omfattande skyddet för din Dacia Sandero kan en helförsäkring vara det bästa alternativet. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder alla helförsäkringar som inkluderar både trafikförsäkringens skydd och ytterligare täckning för vagnskador.

Frågor & svar om försäkringar för Dacia Sandero

Vilket försäkringsbolag har den billigaste trafikförsäkringen för en Dacia Sandero?

Svaret på den här frågan kan variera över tid och beroende på individuella faktorer. Det är bäst att jämföra olika försäkringsbolag som Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, OKQ8 Försäkring och begära offerter för att hitta den bästa och billigaste trafikförsäkringen för din Dacia Sandero.

Vilket försäkringsbolag erbjuder den bästa försäkringen för unga förare av en Dacia Sandero?

evoli erbjuder en unik försäkringstjänst för unga förare som tar bort den extra självrisken för förare under 24 år. Det kan vara en fördelaktig lösning för unga bilägare som vill ha en försäkring till rimliga kostnader.

Vilket försäkringsbolag har det bredaste utbudet av tillägg för en Dacia Sandero?

Gjensidige sticker ut genom att erbjuda ett brett utbud av tillägg för att skräddarsy din försäkring för din Dacia Sandero. Tillägg som skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse finns tillgängliga.

Vilket försäkringsbolag erbjuder kristerapi som en del av sin bilförsäkring?

Hedvig erbjuder kristerapi som en del av både hel- och halvförsäkringarna. Detta kan vara en värdefull resurs för att hantera psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

Skaffa bilförsäkring