FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för DS 3 i februari 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för DS 3.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för DS 3

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har utmärkt sig på marknaden genom att erbjuda en smidig digital upplevelse för sina kunder. De erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. En av de unika fördelarna med Hedvig är att du kan få en prisuppskattning direkt på deras hemsida eller i deras app genom att ange ditt registreringsnummer och information om din bil. Dessutom kan du byta försäkring omedelbart utan bindningstid.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bilförsäkringar till förmånliga priser. De erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din DS 3. En unik fördel med ICA Försäkring är att de garanterar att priset inte kommer att höjas under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador under den perioden. Du kan också välja till populära tillval, som Hyrbil för ersättning vid skada och Assistans som ger hjälp på vägen inom en timme vid behov.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din DS 3. Det som sticker ut med Gjensidige är det breda utbudet av tillägg som de erbjuder. Du kan lägga till tillval som skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Till exempel kan du få ersättning på upp till 6000 kronor vid skadegörelse, förutsatt att reparationen överstiger 1000 kronor.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en bra försäkringslösning för din DS 3 med deras tilläggspaket BackUp Plus. Detta tilläggspaket ger omfattande skydd längs vägen och täcker även stöld, motorskador och felbränsling. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för DS 3

En trafikförsäkring är lagstadgad och krävs för att få köra din DS 3 på vägarna. Trafikförsäkringen täcker skador som du orsakar på andra personer och deras egendom. Det är viktigt att välja en pålitlig försäkringsleverantör som erbjuder tillräckligt skydd vid eventuella olyckor.

Halvförsäkring för DS 3

En halvförsäkring ger ett utökat skydd jämfört med trafikförsäkringen. Utöver det skydd som trafikförsäkringen erbjuder täcker halvförsäkringen skador som stöld, inbrott, brand och glasskador. Dessutom ingår räddningsskydd och bärgningshjälp vid behov. En halvförsäkring är ett bra alternativ om du vill ha extra trygghet för din DS 3 utan att betala för en fullständig helförsäkring.

Helförsäkring för DS 3

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din DS 3. Utöver det som trafik- och halvförsäkringarna täcker, inkluderar helförsäkringen även skydd för vagnskador. Detta innebär att eventuella skador på din egen bil också täcks av försäkringen. Om du vill ha maximalt skydd och trygghet för din DS 3 kan en helförsäkring vara det bästa alternativet.

Vad kostar en försäkring för en DS 3

Priset på en försäkring för en DS 3 kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på din bil samt din egen ålder och var du bor. För att få en exakt prisuppskattning för din specifika situation är det bäst att besöka försäkringsbolagens webbplatser och ange dina uppgifter, såsom registreringsnummer för din bil och ditt personnummer. Därefter kommer du att få ett prisförslag som baseras på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för DS 3

Vilket försäkringsbolag är det billigaste alternativet för en DS 3?

Priset på försäkringen kan variera beroende på flera faktorer. Det är därför viktigt att jämföra olika försäkringsbolag och deras erbjudanden för att hitta det bästa priset för din DS 3.

Vilket försäkringsbolag har det bredaste utbudet av tillägg och fördelar?

Gjensidige erbjuder ett brett utbud av tillägg och tillval som kan anpassas efter dina behov och preferenser. Deras försäkringar kan kompletteras med tillägg som skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse.

Vilket försäkringsbolag har det mest digitala och smidiga användargränssnittet?

Hedvig och evoli är två försäkringsbolag som har investerat i moderna digitala lösningar och erbjuder smidiga användarupplevelser. Båda har appar där du kan hantera din försäkring och göra ändringar enkelt.

Vilket försäkringsbolag erbjuder förmånliga priser och fördelar för unga förare?

evoli erbjuder ett tillval som kallas "Ung förare", vilket gör att förhöjd självrisk för förare under 24 år tas bort. Detta kan vara en fördelaktig försäkringslösning för unga förare som vill minska sina kostnader och ha en lägre självrisk.

Skaffa bilförsäkring