FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för DS 7 i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för DS 7.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för DS 7

1. evoli

evoli är ett digitalt försäkringsbolag som har gjort det enkelt att ansöka om och hantera försäkringar online. Genom deras användarvänliga app kan du själv lägga till eller ta bort tillval enligt dina behov. De erbjuder även ett unikt tillval som kallas "Ung förare", där den förhöjda självrisken för förare under 24 år kan tas bort. Denna försäkring kan vara särskilt intressant för unga förare som äger en DS 7.

2. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som utmanar den traditionella marknaden genom att erbjuda moderna och digitala lösningar. De erbjuder en smidig ansökningsprocess på sin hemsida eller i deras app. En fördel med Hedvig är att du kan se ditt pris direkt genom att ange ditt registreringsnummer och information om din bil. Detta gör det enkelt att få en överblick över kostnaden för försäkringen. Dessutom kan du teckna och byta försäkringar utan bindningstid, vilket ger dig flexibilitet.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bilförsäkringar till bra priser. Du kan hitta trafik-, halv- och helförsäkringar hos ICA Försäkring. En unik fördel med deras försäkringar är att de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte får några skador under den perioden. De erbjuder även populära tillval som hyrbil och assistans på vägen, vilket kan vara värdefullt vid olyckor eller problem med bilen.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för DS 7. Vad som sticker ut med Gjensidige är att de erbjuder fler tillägg än många andra försäkringsbolag. Du kan lägga till tillval som skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Deras försäkringar ger dig ett brett skydd för olika situationer som kan uppstå på vägen.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett väldigt bra tilläggspaket kallat BackUp Plus, som täcker nästan allt som kan hända längs vägen. Det inkluderar även skydd mot stöld, motorskador och fel tankning. För att få teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Detta tilläggspaket kan vara särskilt fördelaktigt om du vill ha omfattande skydd för din DS 7.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för DS 7

En trafikförsäkring är ett lagkrav och ger ett grundläggande skydd. Den täcker skador som orsakas på annans egendom eller personskador. Alla försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkringar för DS 7, och priserna kan variera baserat på faktorer som din ålder, bilmodell och var du bor. För att få det exakta priset för en trafikförsäkring för din DS 7, besök försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter.

Halvförsäkring för DS 7

En halvförsäkring ger utökat skydd jämfört med en trafikförsäkring. Den inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Vissa försäkringsbolag erbjuder även räddningsskydd och bärgningstjänster. Priset för en halvförsäkring för DS 7 kan variera beroende på olika faktorer som bilens värde och din geografiska plats. För att få en exakt prisuppgift, besök försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter.

Helförsäkring för DS 7

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din DS 7. Den inkluderar vanligtvis allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker. Dessutom kan det finnas ett skydd för vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en DS 7

Priset på en försäkring för en DS 7 kan variera beroende på flera faktorer. Faktorer som kan påverka priset inkluderar bilmodell, ålder på bilen och ägaren, samt var du bor. För att få en exakt prisuppgift, besök försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter. Genom att jämföra olika försäkringsbolag kan du hitta det bästa priset för en försäkring som passar dina behov.

Frågor & svar om försäkringar för DS 7

Vilket försäkringsbolag är det billigaste alternativet för en DS 7?

Priset på försäkringen kan variera beroende på individuella faktorer. Det bästa sättet att hitta det billigaste alternativet är att jämföra priser från olika försäkringsbolag genom att besöka deras hemsidor och ange dina specifika uppgifter.

Vilket försäkringsbolag erbjuder det bredaste skyddet för en DS 7?

Flera försäkringsbolag erbjuder omfattande skydd för DS 7. Exempel på försäkringsbolag som erbjuder ett brett utbud av tillägg och förmåner är ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring. Genom att undersöka deras erbjudanden kan du hitta det försäkringsbolag som bäst uppfyller dina behov.

Vilket försäkringsbolag är bäst för unga förare som äger en DS 7?

evoli erbjuder ett tillval speciellt för unga förare, där den förhöjda självrisken kan tas bort. Detta kan vara fördelaktigt för unga DS 7-ägare. Det är dock alltid rekommenderat att jämföra olika försäkringsbolag för att hitta det bästa alternativet för unga förare.

Vilket försäkringsbolag har den bästa kundservicen?

evoli, Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring anses av många erbjuda god kundservice.

Skaffa bilförsäkring