FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Fiat 500 i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Fiat 500.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Fiat 500

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt för sitt moderna och digitala tillvägagångssätt. Med Hedvig kan du enkelt få en offert genom att ange ditt registreringsnummer och bilinformation på deras hemsida eller app. En av fördelarna med Hedvig är att de erbjuder försäkringar utan bindningstid, vilket ger dig flexibilitet att byta försäkring när du vill.

Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar för Fiat 500. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador samt räddningsskydd och bärgningstjänster. I helförsäkringen ingår allt från trafikförsäkringen och halvförsäkringen samt ett skydd för vagnskador.

En unik fördel med Hedvig är deras kristerapiservice, som ingår i hel- eller halvförsäkringen. Om du eller dina passagerare behöver behandling för psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån, erbjuder Hedvig upp till tio terapisessioner per person. Detta skydd kan vara till stor hjälp för att hantera eventuell traumatisering efter en olycka.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en förmånlig BackUp Plus-tilläggspaket för din Fiat 500. Detta tillval täcker nästan alla möjliga händelser längs vägen, inklusive stöld, motorskador och sanering av fel drivmedel. För att få teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Fiat 500

När det gäller trafikförsäkring är det lagstadgat att alla bilar i Sverige måste ha detta skydd. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka där du är ansvarig.

Halvförsäkring för Fiat 500

Halvförsäkringen är ett populärt alternativ för att ge extra skydd åt din Fiat 500. Utöver trafikförsäkringens skydd inkluderar den vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador samt räddningsskydd och bärgningstjänster.

Helförsäkring för Fiat 500

Helförsäkringen är den mest omfattande försäkringen för din Fiat 500. Förutom skyddet som trafik- och halvförsäkringen erbjuder, ingår även ett skydd för vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en Fiat 500

Priset på en försäkring för din Fiat 500 kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen samt din ålder som ägare och var du bor. För att få en exakt prisuppgift behöver du ange dina uppgifter, som registreringsnummer och personnummer, på försäkringsbolagens hemsidor. Då får du ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Fiat 500

Vilket försäkringsbolag är det billigaste alternativet för en Fiat 500?

Priset på försäkringen varierar beroende på individuella faktorer. För att hitta det billigaste alternativet för din Fiat 500 rekommenderas det att du jämför priser hos olika försäkringsbolag genom att ange dina uppgifter på deras hemsidor.

Vilket försäkringsbolag erbjuder bäst tillägg för en Fiat 500?

ICA Försäkring och Gjensidige erbjuder båda ett brett utbud av tillägg för din Fiat 500. ICA Försäkring har tillval som hyrbil, assistanstillägg och självriskskydd. Gjensidige erbjuder tillval som skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse.

Vilket försäkringsbolag har den bästa digitala upplevelsen för att försäkra en Fiat 500?

Hedvig och evoli är båda kända för sina moderna och digitala tillvägagångssätt. Hedvig låter dig se prisuppgifter direkt på deras hemsida eller app genom att ange ditt registreringsnummer. evoli erbjuder en smidig app där du själv kan hantera tillval för din Fiat 500.

Vilket försäkringsbolag erbjuder kristerapiservice för trafikolyckor eller rån med en Fiat 500?

Hedvig erbjuder kristerapiservice som en del av deras hel- eller halvförsäkring för din Fiat 500. De erbjuder upp till tio terapisessioner per person för att behandla eventuell psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

Skaffa bilförsäkring