FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Ford Explorer i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Ford Explorer.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Ford Explorer

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har gjort sig känt för sin digitala plattform och enkelheten i sina försäkringar. De erbjuder tre olika typer av försäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. En fördel med Hedvig är att du kan se ditt pris direkt på deras hemsida eller i deras app genom att ange ditt registreringsnummer och information om din bil.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett tilläggspaket kallat BackUp Plus, som inkluderar omfattande skydd längs vägen. Detta tillägg täcker även stöld, motorskador och sanering av tanken om du skulle tanka fel drivmedel. För att få teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Ford Explorer

En trafikförsäkring är den grundläggande och lagstadgade försäkringen för din Ford Explorer. Den täcker skador som du orsakar på andra personer eller andras egendom vid en olycka. Alla försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkringar, och priset kan variera beroende på faktorer som modell och ålder på din bil samt din ålder och var du bor.

Halvförsäkring för Ford Explorer

En halvförsäkring ger dig ett utökat skydd för din Ford Explorer jämfört med enbart trafikförsäkringen. Den inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Vissa försäkringsbolag erbjuder även räddningsskydd och hjälp med bärgning.

Helförsäkring för Ford Explorer

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Ford Explorer. Utöver det som täcks av trafikförsäkringen och halvförsäkringen inkluderar helförsäkringen vanligtvis även skydd mot vagnskador. Detta kan vara särskilt användbart om du planerar att ta bilen utomlands.

Vad kostar en försäkring för en Ford Explorer

Priset på en försäkring för en Ford Explorer kan variera beroende på flera faktorer, såsom bilens modell och ålder samt din ålder och var du bor. För att få en exakt prisuppgift behöver du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter, som registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Då kommer du få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Ford Explorer

Vilket försäkringsbolag är billigast för Ford Explorer?

Priset på försäkringen kan variera mellan olika försäkringsbolag och beror på flera faktorer. För att hitta det billigaste alternativet bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och få prisförslag baserat på din specifika situation.

Vilket försäkringsbolag har bäst kundservice för Ford Explorer-ägare?

Kundservice kan variera mellan olika försäkringsbolag, Hedvig, OKQ8 Försäkring, brukar anses ha god service.

Vad ska jag tänka på när jag väljer en försäkring för min Ford Explorer?

När du väljer en försäkring för din Ford Explorer bör du överväga faktorer som skyddsnivå, tilläggstjänster, pris och villkor. Det kan vara fördelaktigt att jämföra olika försäkringsbolag för att hitta den bästa passande försäkringen för din situation.

Kan jag ändra min försäkring om jag inte är nöjd med mitt nuvarande försäkringsbolag?

Ja, du kan byta försäkringsbolag om du inte är nöjd med ditt nuvarande. Vissa försäkringsbolag har bindningstider, medan andra, som Hedvig, tillåter dig att byta försäkring direkt. Kontakta det nya försäkringsbolaget för att få mer information om hur du byter försäkring.

Skaffa bilförsäkring