FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Ford Galaxy i februari 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Ford Galaxy.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Ford Galaxy

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har gjort sig känt för att erbjuda smidiga digitala lösningar. De erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. En trafikförsäkring täcker skador på personer och egendom som du kan orsaka i en olycka. Halvförsäkringen ger ett bredare skydd och inkluderar även stöld, inbrott, brand och glasskador. Helförsäkringen täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen redan täcker, plus vagnskador. En unik förmån med Hedvig är att de inkluderar kristerapi som hjälp efter en olycka eller rån. Priserna kan variera beroende på faktorer som din ålder och var du bor.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bra priser på bilförsäkringar. De har olika nivåer av försäkringar, inklusive trafik-, halv- och helförsäkringar. En unik förmån med ICA Försäkring är att de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador under den perioden. Du kan också välja till populära tillval som hyrbilsersättning och assistansservice. Priserna kan variera beroende på faktorer som din ålder, var du bor och bilens modell och ålder.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din Ford Galaxy. De sticker ut genom att erbjuda flera tilläggsmöjligheter, inklusive skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse. Gjensidige har ett pluspaket där du kan lägga till olika tillägg som passar dina behov. Priserna kan variera beroende på faktorer som din ålder, var du bor och bilens modell och ålder.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett väldigt bra tilläggspaket kallat BackUp Plus för Ford Galaxy-ägare. Detta tillägg täcker nästan alla eventualiteter längs vägen, inklusive stöld, motorskador och sanering av tanken om du råkar tanka fel drivmedel. För att få teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Priserna kan variera beroende på faktorer som din ålder, var du bor och bilens modell och ålder.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Ford Galaxy

En trafikförsäkring är ett lagstadgat krav och täcker skador som du kan orsaka på andra personer och deras egendom. Med en trafikförsäkring kan du känna dig trygg när du är ute och kör din Ford Galaxy, eftersom du vet att du är skyddad vid eventuella olyckor.

Halvförsäkring för Ford Galaxy

En halvförsäkring ger ett bredare skydd än enbart trafikförsäkring. Utöver att täcka skador på andra personer och egendom inkluderar en halvförsäkring vanligtvis även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Du kan också få hjälp med räddningsskydd och bärgning om det skulle behövas.

Helförsäkring för Ford Galaxy

En helförsäkring ger det bredaste skyddet för din Ford Galaxy. Förutom det som trafik- och halvförsäkringen täcker inkluderar helförsäkringen vanligtvis även skydd för vagnskador. Detta innebär att även skador på din egen bil täcks.

Vad kostar en försäkring för en Ford Galaxy

Priset på en försäkring för en Ford Galaxy kan variera beroende på flera faktorer. Faktorer som kan påverka priset inkluderar modell och ålder på din bil samt din ålder som ägare och var du bor. För att få det exakta priset för en försäkring för din specifika situation är det bäst att gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter, såsom registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Du kommer då att få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Ford Galaxy

Vilket försäkringsbolag är bäst för en Ford Galaxy?

Det bästa försäkringsbolaget för en Ford Galaxy beror på dina specifika behov och preferenser. Det är rekommenderat att jämföra olika försäkringsbolag och deras erbjudanden för att hitta det som passar dig bäst.

Vilka tillval är viktiga att överväga för en Ford Galaxy-försäkring?

Några viktiga tillval att överväga för en Ford Galaxy-försäkring inkluderar skydd mot stöld, hyrbilsersättning, assistansservice och skydd mot vagnskador. Välj tillval baserat på dina behov och önskemål.

Kan jag teckna en försäkring utan bindningstid för en Ford Galaxy?

Ja, vissa försäkringsbolag, som Hedvig, erbjuder försäkringar utan bindningstid. Det ger dig möjlighet att byta försäkring omedelbart om du så önskar.

Vilka förmåner erbjuder försäkringsbolagen för en Ford Galaxy-försäkring?

Förmåner kan variera mellan olika försäkringsbolag. Exempel på förmåner kan inkludera kristerapi efter en olycka eller rån, assistansservice på vägen och förmågan att lägga till olika tillval enligt dina behov.

Skaffa bilförsäkring