FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Ford Kuga i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Ford Kuga.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Ford Kuga

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har gjort sig känt genom att erbjuda en enkel och digital försäkringsupplevelse. Genom att fylla i ditt registreringsnummer och information om din Ford Kuga kan du få en prisuppgift direkt på deras hemsida eller i appen. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringsalternativ: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Deras helförsäkring inkluderar skydd för vagnskador och erbjuder även kristerapi för att hjälpa till att hantera eventuell psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett tilläggspaket kallat BackUp Plus, som ger omfattande skydd längs vägen. Detta tillägg täcker allt från stöld och motorskador till sanering av tanken vid felaktigt drivmedel. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring..

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Ford Kuga

Trafikförsäkringen är den grundläggande försäkringen som krävs enligt lag för alla fordon i Sverige. Den täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka där du är ansvarig. Alla försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkringar och priset kan variera beroende på faktorer som din ålder, körhistorik och bilmodell.

Halvförsäkring för Ford Kuga

Halvförsäkringen erbjuder ett bredare skydd än trafikförsäkringen och inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Vissa försäkringsbolag kan även erbjuda räddningsskydd och bärgningstjänster som en del av halvförsäkringen.

Helförsäkring för Ford Kuga

Helförsäkringen är den mest omfattande försäkringen för din Ford Kuga och inkluderar vanligtvis allt som täcks av trafik- och halvförsäkringen. Dessutom täcker helförsäkringen skador på din egen bil vid en olycka, oavsett vem som är ansvarig. Detta innebär att du kan få ersättning även om skadan är orsakad av dig själv.

Vad kostar en försäkring för en Ford Kuga

Priset på en bilförsäkring för en Ford Kuga varierar beroende på flera faktorer, inklusive din ålder, körhistorik, bilmodell och försäkringsbolagets prissättning.

Frågor & svar om försäkringar för Ford Kuga

Vilket försäkringsbolag är bäst för Ford Kuga?

Bästa försäkringsbolaget för Ford Kuga kan variera beroende på dina behov och preferenser. Hedvig, OKQ8 Försäkring, är alla välrenommerade försäkringsbolag som erbjuder olika förmåner och priser. Det är viktigt att jämföra deras erbjudanden för att hitta det bästa alternativet för dig.

Vilken typ av försäkring behöver jag för min Ford Kuga?

Det beror på dina individuella behov och önskemål. Trafikförsäkringen är obligatorisk enligt lag, men för att få ett bredare skydd kan du överväga att teckna en halv- eller helförsäkring. Halvförsäkringen inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, medan helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet inklusive skador på din egen bil.

Vilka tillval kan vara värdefulla för en Ford Kuga?

Populära tillval för Ford Kuga-ägare kan inkludera hyrbilsersättning, assistans vid vägproblem och skydd mot parkeringsskador eller skadegörelse. Det är viktigt att noggrant överväga vilka tillval som är relevanta för dig och din bilanvändning.

Hur kan jag få en prisuppgift för min Ford Kuga-försäkring?

För att få en prisuppgift för din Ford Kuga-försäkring kan du besöka försäkringsbolagens hemsidor. Fyll i nödvändig information om din bil och personliga detaljer för att få en exakt prisuppgift baserat på dina specifika förutsättningar.

Skaffa bilförsäkring