FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Ford Mustang Mach-E i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Ford Mustang Mach-E.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Ford Mustang Mach-E

1. evoli

evoli är ett digitalt försäkringsbolag som har en snabb och enkel ansökningsprocess online. De erbjuder en smidig app där du själv kan anpassa dina tillval. En unik funktion hos evoli är "Ung förare"-tillvalet som minskar den förhöjda självrisken för förare under 24 år. Detta kan vara en fördel för unga Ford Mustang Mach-E-ägare som vill ha extra trygghet på vägen.

2. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som erbjuder bilförsäkringar utan bindningstid. De har tre olika försäkringsalternativ: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgningshjälp. Helförsäkringen täcker alla dessa områden plus skydd för vagnskador. En unik fördel med Hedvig är att de inkluderar kristerapi i hel- eller halvförsäkringen, vilket kan vara till nytta vid psykisk ohälsa till följd av en olycka eller rån.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder förmånliga priser för bilförsäkringar. De har trafik-, halv- och helförsäkringar tillgängliga. En unik fördel med ICA Försäkring är att de garanterar att priset inte höjs under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador under den perioden. De erbjuder också tillval som hyrbilsersättning och assistans på vägen.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för Ford Mustang Mach-E. Vad som utmärker Gjensidige är att de erbjuder ett brett utbud av tilläggsmöjligheter, som skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Deras försäkringar ger omfattande skydd för din bil och erbjuder extra trygghet på vägen.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus-tilläggspaketet, som inkluderar omfattande skydd längs vägen. Detta tillval täcker allt från stöld till motorskador. För att få tillägget BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Ford Mustang Mach-E

En trafikförsäkring är ett lagkrav i Sverige och ger grundläggande skydd vid personskador och skador på annans egendom. Samtliga av de nämnda försäkringsbolagen erbjuder trafikförsäkringar för Ford Mustang Mach-E.

Halvförsäkring för Ford Mustang Mach-E

En halvförsäkring ger ett utökat skydd för din bil utöver trafikförsäkringen. Det kan inkludera skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador, räddningsskydd och bärgningshjälp. Samtliga av de nämnda försäkringsbolagen erbjuder halvförsäkringar för Ford Mustang Mach-E.

Helförsäkring för Ford Mustang Mach-E

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Ford Mustang Mach-E. Utöver skyddet som trafikförsäkringen och halvförsäkringen erbjuder, inkluderar helförsäkringen även skydd för vagnskador. Alla de nämnda försäkringsbolagen erbjuder helförsäkringar för Ford Mustang Mach-E.

Vad kostar en försäkring för en Ford Mustang Mach-E

Kostnaden för en försäkring för en Ford Mustang Mach-E kan variera beroende på faktorer som förarens ålder, körhistorik och geografiskt område.

Frågor & svar om försäkringar för Ford Mustang Mach-E

Vilket försäkringsbolag är det billigaste för en Ford Mustang Mach-E?

Priserna kan variera beroende på individuella faktorer och försäkringsbolagets erbjudanden. Det är rekommenderat att jämföra priser och villkor från olika försäkringsbolag för att hitta den bästa och mest prisvärda försäkringen för din Ford Mustang Mach-E.

Vilket försäkringsbolag erbjuder den bästa kundservicen?

Kundservice kan vara en viktig faktor att beakta när du väljer ett försäkringsbolag. Bra försäkringsbolag innefattar evoli, Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring .

Vilket försäkringsbolag har snabbast hantering vid skadeärenden?

Hanteringstiden för skadeärenden kan variera mellan försäkringsbolag. Hedvig är kända för att ha en snabb digital hantering.

Vilket försäkringsbolag erbjuder flest tillval för en Ford Mustang Mach-E?

Gjensidige och evoli är två försäkringsbolag som erbjuder ett brett utbud av tillval för att skräddarsy din försäkring utifrån dina behov och önskemål.

Skaffa bilförsäkring