FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Ford Puma i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Ford Puma.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Ford Puma

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt för sitt moderna tillvägagångssätt. De erbjuder en smidig och digital ansökningsprocess där du kan se ditt pris direkt på deras hemsida eller i appen. En av fördelarna med Hedvig är att deras bilförsäkringar kan tecknas utan bindningstid, vilket ger flexibilitet för bilägare.

Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar för Ford Puma. Trafikförsäkringen ger skydd mot personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar också skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgningstjänster. I helförsäkringen ingår allt som trafik- och halvförsäkringen täcker, samt skydd för vagnskador.

En unik förmån hos Hedvig är inkluderingen av kristerapi i hel- och halvförsäkringen. Om du eller dina passagerare skulle behöva behandla psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån, täcker Hedvig kostnaderna för upp till tio terapisessioner per person. Detta kan vara till stor hjälp vid svåra upplevelser.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en förmånlig försäkring för Ford Puma, särskilt med deras tilläggspaket BackUp Plus. Detta tilläggspaket täcker i princip allt som kan hända längs vägen, inklusive stöld, motorskador och sanering av tanken om fel drivmedel tankas.

För att få BackUp Plus behöver man först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Detta tilläggspaket kan ge extra trygghet och fördelar för Ford Puma-ägare som vill ha omfattande skydd.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Ford Puma

En trafikförsäkring är ett lagkrav för alla bilar i Sverige, inklusive Ford Puma. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka där du är ansvarig. Det är viktigt att ha en trafikförsäkring för att vara lagligt skyddad på vägarna.

Halvförsäkring för Ford Puma

En halvförsäkring ger ett utökat skydd jämfört med en trafikförsäkring. För Ford Puma kan en halvförsäkring inkludera skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Räddningsskydd och hjälp med bärgning kan också ingå. En halvförsäkring kan vara lämplig för bilägare som vill ha ett extra lager av skydd för sin Ford Puma.

Helförsäkring för Ford Puma

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för Ford Puma. Förutom det skydd som trafik- och halvförsäkringar ger, täcker en helförsäkring också vagnskador. Detta inkluderar skador på bilen till följd av kollisioner och andra olyckor. En helförsäkring kan vara lämplig för Ford Puma-ägare som vill ha ett komplett och omfattande skydd för sin bil.

Vad kostar en försäkring för en Ford Puma

Kostnaden för en försäkring för en Ford Puma varierar beroende på flera faktorer, såsom ålder, körhistorik, bostadsort och försäkringsbolag.

Frågor & svar om försäkringar för Ford Puma

Vilket försäkringsbolag är bäst för Ford Puma?

Svaret på den frågan beror på dina individuella behov och preferenser. Hedvig, OKQ8 Försäkring, erbjuder alla olika försäkringspaket för Ford Puma. Det är viktigt att jämföra deras erbjudanden och avgifter för att hitta den bästa försäkringen för dig.

Vilken typ av försäkring behöver jag för min Ford Puma?

Det beror på dina behov och budget. En trafikförsäkring är ett lagkrav, medan en halv- eller helförsäkring kan ge extra skydd och trygghet. Beroende på din situation kan en halv- eller helförsäkring vara lämplig för att skydda din Ford Puma mot skador och stölder.

Vilket försäkringsbolag erbjuder bäst tillägg för Ford Puma?

Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder båda ett brett utbud av tillägg för Ford Puma. Tillval som skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse kan vara fördelaktiga för att ge extra trygghet och skydd för din bil.

Vad kan påverka priset på min försäkring för Ford Puma?

Faktorer som kan påverka priset på din försäkring inkluderar din ålder, körhistorik, bostadsort och försäkringsbolagets prissättning. Att ha en god körhistorik och bo på en plats med lägre kriminalitet kan bidra till lägre premier.

Skaffa bilförsäkring