FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Ford Tourneo Custom i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Ford Tourneo Custom.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Ford Tourneo Custom

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som erbjuder enkelhet och flexibilitet. Genom att vara digitala kan de erbjuda snabb och smidig hantering av försäkringsärenden. Hedvig tillåter sina kunder att se försäkringspriser direkt på deras hemsida eller i appen, vilket gör det enkelt att få en översikt av kostnaderna. Dessutom kan du byta försäkring omedelbart utan bindningstid. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Beroende på dina behov kan du välja det skyddsnivå som passar dig bäst.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett omfattande tilläggspaket för din Ford Tourneo Custom. Detta tilläggspaket täcker i stort sett allt som kan hända längs vägen, inklusive stöld, motorskador och sanering av tanken om du skulle råka tanka fel drivmedel. För att få tillgång till BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Ford Tourneo Custom

Trafikförsäkringen är den lagstadgade grundförsäkringen som täcker skador du orsakar på andra personer eller deras egendom i en trafikolycka. Alla fordon som används i trafiken måste ha denna försäkring. När det gäller att hitta den bästa trafikförsäkringen för din Ford Tourneo Custom är det viktigt att jämföra olika försäkringsbolag och deras priser och villkor för att hitta den mest förmånliga lösningen för dig.

Halvförsäkring för Ford Tourneo Custom

En halvförsäkring erbjuder ett bredare skydd jämfört med trafikförsäkringen. Utöver skyddet mot personskador och skador på annans egendom täcker halvförsäkringen vanligtvis också stöld, inbrott, brand och glasskador. Vissa försäkringsbolag kan erbjuda ytterligare tillval som räddningsskydd och hjälp med bärgning.

Helförsäkring för Ford Tourneo Custom

En helförsäkring är den mest omfattande försäkringen för din Ford Tourneo Custom. Den inkluderar vanligtvis alla skydd som trafikförsäkringen och halvförsäkringen erbjuder. Dessutom kan det finnas ett skydd för vagnskador, vilket täcker skador på din egen bil vid till exempel en kollision.

Vad kostar en försäkring för en Ford Tourneo Custom

Priset på en bilförsäkring för en Ford Tourneo Custom kan variera beroende på flera faktorer. Modell och ålder på bilen samt ålder på ägaren och bostadsorten kan påverka priset. För att få en exakt prisuppgift behöver du gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter, som registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Därefter kommer du att få ett prisförslag baserat på din situation.

Frågor & svar om försäkringar för Ford Tourneo Custom

Vilket försäkringsbolag är bäst för min Ford Tourneo Custom?

Det bästa försäkringsbolaget beror på dina specifika behov och preferenser. Det är viktigt att jämföra olika försäkringsbolag och deras erbjudanden för att hitta den mest förmånliga lösningen för dig.

Vilken typ av försäkring behöver jag ha för min Ford Tourneo Custom?

Det beror på dina behov och önskemål. Trafikförsäkringen är obligatorisk, men en halvförsäkring eller helförsäkring kan erbjuda ett bredare skydd.

Vilka tillval bör jag överväga för min bilförsäkring?

Det beror på dina preferenser och behov. Populära tillval kan inkludera hyrbilsersättning, assistans vid vägproblem och skydd mot parkeringsskador. Överväg vilka risker du vill skydda dig mot och välj tillval utifrån det.

Vad påverkar priset på min bilförsäkring för Ford Tourneo Custom?

Faktorer som kan påverka priset inkluderar modell och ålder på bilen, ägarens ålder och bostadsorten.

Skaffa bilförsäkring