FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Ford Transit i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Ford Transit.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Ford Transit

1. evoli

evoli är ett annat populärt försäkringsbolag som har satsat på att erbjuda en smidig digital ansökningsprocess. Genom deras användarvänliga app kan du enkelt lägga till eller ta bort tillval för din Ford Transit. Ett unikt tillval som evoli erbjuder är "Ung förare", där förhöjd självrisk för förare under 24 år kan tas bort.

2. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit mycket populärt bland svenska bilägare. De erbjuder enkel och transparent prissättning direkt på deras hemsida eller genom deras app. Hedvig erbjuder tre olika försäkringsnivåer: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Du kan enkelt anpassa din försäkring efter dina behov och byta försäkring omedelbart utan bindningstid.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder förmånliga priser på bilförsäkringar. Hos ICA Försäkring kan du hitta trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring för din Ford Transit. En unik förmån hos ICA Försäkring är deras prisgaranti, vilket innebär att de inte höjer priset på din försäkring under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador under den perioden.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkring för Ford Transit. Det som särskiljer Gjensidige är det breda utbudet av tillval som de erbjuder. Du kan lägga till tillval som skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Gjensidige ger dig möjlighet att skräddarsy din försäkring efter dina specifika behov.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett fördelaktigt tilläggspaket kallat BackUp Plus för Ford Transit. Detta tilläggspaket täcker i stort sett allt som kan hända längs vägen, inklusive stöld, motorskador och felaktig tankning. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Ford Transit

Trafikförsäkringen är den lagstadgade försäkringen som alla bilar måste ha. Den täcker personskador och skador på annans egendom om du skulle vara inblandad i en olycka.

Halvförsäkring för Ford Transit

Halvförsäkringen är ett mellanalternativ som ger ett utökat skydd för din Ford Transit. Den inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Räddningsskydd och bärgningshjälp kan också vara inkluderade.

Helförsäkring för Ford Transit

Helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet för din Ford Transit. Den inkluderar vanligtvis allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker, samt skydd för vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en Ford Transit

Priset på en försäkring för en Ford Transit kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen samt ålder på ägaren och var hen bor. För att få en exakt prisuppgift för en försäkring för din Ford Transit rekommenderas det att gå in på försäkringsbolagens hemsidor och fylla i relevant information, såsom registreringsnummer och personnummer. Därefter kommer du få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Ford Transit

Vilket försäkringsbolag har den lägsta självrisken för Ford Transit?

Självrisken kan variera mellan olika försäkringsbolag och olika försäkringsnivåer. För att få information om den lägsta självrisken för din Ford Transit rekommenderas det att jämföra olika försäkringsbolag och deras erbjudanden.

Kan jag lägga till tillval som hyrbil och assistans hos alla försäkringsbolag?

Ja, flera av försäkringsbolagen som nämns i denna artikel erbjuder tillval som hyrbil och assistans för din Ford Transit. Det är dock viktigt att läsa igenom villkoren och se vilka tillval som specifikt erbjuds av varje försäkringsbolag.

Är kristerapi inkluderat i försäkringen för Ford Transit?

Hedvig är det försäkringsbolag som nämns i texten och erbjuder kristerapi som en del av deras hel- och halvförsäkringar. Detta är ett skydd som kan hjälpa dig och dina passagerare att få behandling för psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån. Det är viktigt att kontrollera om kristerapi ingår i försäkringen för Ford Transit hos andra försäkringsbolag.

Vilket försäkringsbolag är det billigaste för en Ford Transit?

Det billigaste försäkringsbolaget för en Ford Transit kan variera beroende på individuella faktorer som nämndes tidigare. För att hitta det billigaste alternativet rekommenderas det att jämföra priser och erbjudanden från olika försäkringsbolag genom att besöka deras hemsidor och ange din specifika information.

Skaffa bilförsäkring