FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Ford Transit Custom i april 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Ford Transit Custom.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Ford Transit Custom

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har gjort sig populärt genom att erbjuda en smidig digital ansökningsprocess. Hos Hedvig kan du snabbt och enkelt få en offert genom att fylla i ditt registreringsnummer och annan relevant information om din bil. Dessutom erbjuder Hedvig flexibilitet genom att tillåta att du byter försäkring omedelbart utan bindningstid.

Hedvig erbjuder tre olika typer av bilförsäkringar. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgningshjälp. I helförsäkringen ingår allt som trafik- och halvförsäkringen täcker, samt skydd för vagnskador. Dessutom erbjuder Hedvig en unik förmån med kristerapi inkluderad i hel- och halvförsäkringen, vilket kan vara till hjälp vid psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga priser och olika typer av bilförsäkringar. En unik egenskap hos ICA Försäkring är deras femåriga prisgaranti, vilket innebär att priset på din försäkring inte kommer att höjas under de första fem åren, förutsatt att du inte råkar ut för några skador under den perioden.

Utöver grundförsäkringen kan du välja till populära tillägg hos ICA Försäkring. Till exempel erbjuder de ett tillval för hyrbil, där du får ersättning för kostnader för en hyrbil om din försäkrade bil skadas och behöver repareras. De erbjuder också assistans på vägen inom en timme, självriskskydd för vagnskador och möjligheten att få hjälp om du låser in dina nycklar i bilen.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder olika typer av bilförsäkringar, inklusive trafik-, halv- och helförsäkring. Vad som skiljer Gjensidige från många andra försäkringsbolag är det breda utbudet av tillägg du kan lägga till i din försäkring. Till exempel erbjuder de skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Dessutom kan du få ersättning på upp till 6000 kronor för skadegörelse, förutsatt att reparationerna överstiger 1000 kronor.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett tilläggspaket som ger ett omfattande skydd längs vägen. Detta tillägg inkluderar skydd mot allt från stöld till motorskador eller sanering av tanken om du råkar tanka fel drivmedel. För att få teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Ford Transit Custom

När det gäller trafikförsäkring för din Ford Transit Custom är det viktigt att se till att du har lagstadgat skydd för att täcka eventuella personskador och skador på annans egendom. Flera försäkringsbolag, inklusive Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring, erbjuder trafikförsäkringar som kan passa dina behov.

Halvförsäkring för Ford Transit Custom

En halvförsäkring ger dig ett utökat skydd för din Ford Transit Custom utöver trafikförsäkringen. Beroende på försäkringsbolag kan detta inkludera skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador samt räddningsskydd och bärgning vid behov. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder halvförsäkringar som kan vara värda att överväga.

Helförsäkring för Ford Transit Custom

För att få ett mer omfattande skydd för din Ford Transit Custom kan du välja en helförsäkring. Helförsäkringen täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen inkluderar och erbjuder oftast även skydd för vagnskador. Hedvig, Gjensidige och OKQ8 Försäkring är några av försäkringsbolagen som erbjuder helförsäkringar.

Vad kostar en försäkring för en Ford Transit Custom

Det exakta priset på en försäkring för en Ford Transit Custom kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen samt ålder på ägaren och var hen bor. För att få en exakt prisuppgift är det bäst att besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter, som registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Därefter kommer du få ett prisförslag som baseras på din individuella situation.

Frågor & svar om försäkringar för Ford Transit Custom

Vilket försäkringsbolag är billigast för en Ford Transit Custom?

Priset på försäkringen beror på flera faktorer och kan variera mellan olika försäkringsbolag. För att hitta det billigaste alternativet är det bäst att jämföra priserna hos olika försäkringsbolag genom att ange dina uppgifter på deras hemsidor.

Vilket försäkringsbolag erbjuder bäst skydd för min Ford Transit Custom?

Beroende på dina specifika behov kan olika försäkringsbolag erbjuda olika typer av skydd. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, OKQ8 Försäkring erbjuder alla olika försäkringsalternativ med olika tillval. Det är viktigt att jämföra deras erbjudanden och välja det som passar dig bäst.

Vilket försäkringsbolag har en enklare ansökningsprocess?

Hedvig och evoli är kända för att erbjuda en smidig och enkel ansökningsprocess online. Genom deras appar och digitala plattformar kan du snabbt och enkelt få en offert och teckna din försäkring.

Vilket försäkringsbolag har bäst tillägg och förmåner för min Ford Transit Custom?

ICA Försäkring och OKQ8 Försäkring erbjuder båda olika tillägg och förmåner för att skräddarsy din försäkring för din Ford Transit Custom. Det kan vara värt att titta närmare på deras tillval och välja det som passar dina behov och önskemål.

Skaffa bilförsäkring