FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Honda Civic i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Honda Civic.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Honda Civic

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har fått mycket uppmärksamhet på marknaden. De erbjuder en modern och digital plattform för sina kunder. Genom att använda Hedvigs app eller hemsida kan du enkelt se det pris du kommer att betala för din försäkring genom att fylla i ditt registreringsnummer och fordonsinformation. En av de unika fördelarna med Hedvig är att du kan byta försäkring direkt utan bindningstid, vilket ger dig flexibilitet att anpassa din försäkring efter behov.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en förmånligt tilläggspaket kallat BackUp Plus. Detta tilläggspaket ger ett omfattande skydd som täcker en mängd olika situationer längs vägen. Till exempel skyddar det mot stöld, motorskador och felaktig tankning. För att få BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Om du vill ha ett allomfattande skydd för din Honda Civic kan detta vara ett bra alternativ att överväga.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Honda Civic

En trafikförsäkring är ett lagkrav för alla fordon i Sverige. Den täcker skador som du orsakar på andra personer eller deras egendom vid en olycka där du är ansvarig. Genom att välja en trafikförsäkring kan du vara säker på att du följer lagstiftningen och skyddar andra trafikanter.

Halvförsäkring för Honda Civic

En halvförsäkring ger ett utökat skydd för din Honda Civic utöver trafikförsäkringen. Den täcker vanligtvis skador som stöld, inbrott, brand, glasskador, räddningsskydd och hjälp med bärgning. Genom att välja en halvförsäkring kan du känna dig tryggare och vara bättre förberedd på oväntade händelser.

Helförsäkring för Honda Civic

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Honda Civic. Den täcker skador på ditt eget fordon, såväl som de skador som täcks av trafik- och halvförsäkringen. Med en helförsäkring kan du vara säker på att du är skyddad mot de flesta risker som kan uppstå vid körning av din Honda Civic.

Vad kostar en försäkring för en Honda Civic

Priset på en försäkring för din Honda Civic kan variera beroende på olika faktorer, såsom modell och ålder på bilen, ålder på föraren och bostadsort. För att få en exakt prisuppgift bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och använda deras verktyg för att få en offert baserad på din specifika situation. Genom att jämföra priser från olika försäkringsbolag kan du hitta det mest kostnadseffektiva alternativet för din Honda Civic.

Frågor & svar om försäkringar för Honda Civic

Vad är den grundläggande skillnaden mellan trafik-, halv- och helförsäkring för min Honda Civic?

Trafikförsäkringen är ett lagkrav och täcker endast skador som du orsakar på andra personer eller deras egendom. Halvförsäkringen ger ett utökat skydd och täcker även skador som stöld, brand och glasskador. Helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet och täcker även skador på ditt eget fordon.

Vilket försäkringsbolag erbjuder den mest flexibla försäkringen för min Honda Civic?

Hedvig erbjuder en flexibel försäkring utan bindningstid, vilket ger dig möjlighet att ändra eller byta försäkring omedelbart om det behövs.

Vilket försäkringsbolag erbjuder ett bra tilläggspaket för att täcka olika situationer längs vägen?

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett tilläggspaket som ger ett omfattande skydd för din Honda Civic och täcker bland annat stöld, motorskador och felaktig tankning.

Vilket försäkringsbolag erbjuder unika tillval för min Honda Civic?

evoli erbjuder tillvalet "Ung förare" som tar bort den förhöjda självrisken för förare under 24 år. Detta kan vara en fördel för unga Honda Civic-ägare som vill minska sina kostnader och få ett bättre skydd.

Skaffa bilförsäkring