FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Honda CR-V i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Honda CR-V.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Honda CR-V

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt för sin moderna och digitala approach. De erbjuder snabb och enkel hantering av försäkringen via sin användarvänliga app. Hedvig erbjuder tre olika typer av bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Den trafikförsäkring de erbjuder skyddar mot personskador och skador på annans egendom. Med halvförsäkringen får du även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt hjälp med räddning och bärgning. Helförsäkringen inkluderar allt som trafik- och halvförsäkringen täcker, och ger även skydd för vagnskador. En intressant fördel med Hedvig är deras tillval för kristerapi, som ingår i halv- och helförsäkringarna. Detta skydd erbjuder behandling av psykisk ohälsa till följd av trafikolyckor eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett attraktivt tilläggspaket som heter BackUp Plus. Detta tillägg täcker i princip allt som kan hända längs vägen och erbjuder även skydd mot stöld, motorskador och sanering av tanken vid felaktig tankning. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Honda CR-V

När det gäller trafikförsäkringen, som är ett lagstadgat krav för att få köra din Honda CR-V på svenska vägar, erbjuder alla de nämnda försäkringsbolagen detta skydd. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka där du är ansvarig. Det är viktigt att ha trafikförsäkringen i ordning för att vara rättssäker och för att skydda dig själv och andra trafikanter.

Halvförsäkring för Honda CR-V

För att få ett bredare skydd kan du välja att teckna en halvförsäkring för din Honda CR-V. Halvförsäkringen inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Vissa försäkringsbolag kan också erbjuda räddningsskydd och hjälp med bärgning vid behov. Genom att teckna en halvförsäkring kan du känna dig tryggare i olika situationer som kan uppstå.

Helförsäkring för Honda CR-V

Om du vill ha det mest omfattande skyddet för din Honda CR-V kan en helförsäkring vara det bästa alternativet för dig. Helförsäkringen inkluderar vanligtvis allt som täcks av trafik- och halvförsäkringen, samt skydd för vagnskador. Med en helförsäkring kan du vara säker på att din bil är väl skyddad i olika scenarier, inklusive olyckor och skador som inträffar utanför trafiken.

Vad kostar en försäkring för en Honda CR-V

Priset på en bilförsäkring för en Honda CR-V kan variera beroende på flera faktorer, såsom modell och ålder på bilen, samt din ålder som ägare och var du bor. För att få en exakt prisuppgift bör du besöka försäkringsbolagens webbplatser och ange dina specifika uppgifter, såsom registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Du kommer då få ett prisförslag baserat på din individuella situation.

Frågor & svar om försäkringar för Honda CR-V

Vilket försäkringsbolag är bäst för min Honda CR-V?

Det beror på dina preferenser och behov. Hedvig, OKQ8 Försäkring, är alla välrenommerade försäkringsbolag som erbjuder olika fördelar. Du bör jämföra deras erbjudanden och se vilket som passar dig bäst.

Vilken typ av försäkring behöver jag ha lagligt sett?

En trafikförsäkring är ett lagstadgat krav för att få köra din Honda CR-V på svenska vägar. Detta skydd täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka där du är ansvarig.

Vilka tillval kan vara fördelaktiga för min Honda CR-V?

Det beror på dina behov och önskemål. Populära tillval kan inkludera hyrbilsskydd, assistansförsäkring och skydd mot skador som parkeringsskador eller skadegörelse. Du bör överväga vilka situationer som är mest relevanta för dig och välja tillvalen därefter.

Var kan jag få en försäkringsoffert för min Honda CR-V?

Du kan få en försäkringsoffert genom att besöka försäkringsbolagens webbplatser och ange dina specifika uppgifter, såsom registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Du kommer då få ett prisförslag baserat på din individuella situation.

Skaffa bilförsäkring