FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Honda e i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Honda e.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Honda e

1. evoli

evoli är ett försäkringsbolag som fokuserar på digitala lösningar och en smidig ansökningsprocess på nätet. Med evoli kan du själv lägga till eller ta bort tillval för din Honda e genom deras användarvänliga app. En unik fördel med evoli är deras tillval "Ung förare", som gör att förhöjd självrisk för förare under 24 år kan tas bort.

2. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har vunnit popularitet genom sin moderna och digitala approach. De erbjuder tre olika försäkringsalternativ för Honda e: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Hedvig skiljer sig från många andra försäkringsbolag genom att erbjuda flexibilitet utan bindningstid. Du kan även få tillgång till kristerapi om du skulle vara inblandad i en trafikolycka eller utsättas för rån.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder förmånliga priser för bilförsäkringar. De erbjuder trafik-, halv- och helförsäkring för Honda e. En unik fördel med ICA Försäkring är att de garanterar att ditt försäkringspris inte kommer att höjas under de första fem åren, förutsatt att du inte gör några skadeanmälningar under den perioden. Du kan också välja till extra tillval som hyrbil och assistans.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som sticker ut genom att erbjuda ett brett utbud av tillval för Honda e. Förutom trafik-, halv- och helförsäkring kan du lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse. Gjensidige ger dig möjlighet att anpassa din försäkring efter dina behov och erbjuder fler tillval än många andra försäkringsbolag.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett tilläggspaket som ger omfattande skydd för din Honda e. Detta inkluderar skydd mot stöld och motorskador. För att få tillgång till BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Honda e

När du äger en bil som Honda e är det lagstadgat att ha en trafikförsäkring. Trafikförsäkringen täcker skador du kan orsaka på andra personer eller deras egendom i en olycka. Samtliga försäkringsbolag som nämnts erbjuder trafikförsäkringar för Honda e, och priset för denna försäkring beror på faktorer som bilens modell, ålder och din egen ålder.

Halvförsäkring för Honda e

Om du vill ha ett större skydd för din Honda e kan en halvförsäkring vara ett bra alternativ. Halvförsäkringen inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Vissa försäkringsbolag erbjuder också räddningsskydd och hjälp med bärgning om det skulle behövas.

Helförsäkring för Honda e

För det mest omfattande skyddet för din Honda e kan du överväga att teckna en helförsäkring. Helförsäkringen täcker alla skador som trafikförsäkringen och halvförsäkringen redan täcker, samt vagnskador. Det innebär att du får ett bättre skydd om din bil blir skadad i en olycka eller om du själv orsakar skadan.

Vad kostar en försäkring för en Honda e

Priset på en försäkring för en Honda e kan variera beroende på flera faktorer. Det inkluderar bilens modell och ålder samt din egen ålder och var du bor. För att få en exakt prisuppgift bör du besöka försäkringsbolagens webbplatser och ange dina specifika uppgifter, som bilens registreringsnummer och ditt personnummer. Genom att göra det kommer du att få ett prisförslag som är baserat på din individuella situation.

Frågor & svar om försäkringar för Honda e

Vilket försäkringsbolag är billigast för Honda e?

Priset på försäkringen varierar beroende på flera faktorer och kan skilja sig åt mellan olika försäkringsbolag. För att hitta det billigaste alternativet är det bäst att besöka försäkringsbolagens webbplatser och få prisförslag baserat på dina specifika uppgifter.

Vilket försäkringsbolag har bäst kundservice för Honda e?

Kundservice kan variera mellan olika försäkringsbolag, men bra alternativ kan vara evoli, Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring .

Kan jag jämföra priser för Honda e-försäkringar online?

Ja, samtliga försäkringsbolag erbjuder möjligheten att jämföra priser och få prisförslag online. Genom att ange dina specifika uppgifter, som bilens registreringsnummer och ditt personnummer, kan du få en uppfattning om priserna för Honda e-försäkringar hos olika bolag.

Vilka faktorer påverkar priset på en Honda e-försäkring?

Faktorer som kan påverka priset på en Honda e-försäkring inkluderar bilens modell och ålder, din ålder och var du bor. Försäkringsbolagen tar hänsyn till dessa faktorer för att bedöma risken för skador och därmed bestämma priset på försäkringen.

Skaffa bilförsäkring