FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Hyundai Bayon i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Hyundai Bayon.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Hyundai Bayon

1. evoli

evoli är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt för sin snabba och enkla ansökningsprocess på nätet. Med deras användarvänliga app kan du enkelt lägga till eller ta bort tillval enligt dina önskemål. De erbjuder även en speciell "Ung förare"-tillval där den förhöjda självrisken för förare under 24 år kan tas bort.

2. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som erbjuder smidiga och prisvärda bilförsäkringar. En av de stora fördelarna med Hedvig är att de låter dig se ditt pris direkt på deras hemsida eller i deras app. Du kan även byta försäkring omedelbart utan bindningstid. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Dessutom ingår kristerapi i hel- och halvförsäkringarna för att hjälpa till vid psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga priser på sina bilförsäkringar. Hos ICA Försäkring kan du välja mellan trafik-, halv- och helförsäkring. En unik förmån med ICA Försäkring är att de garanterar att priset inte höjs under de första fem åren, förutsatt att du inte gör några skadeanmälningar under den perioden. Du kan även lägga till tillval som hyrbil och assistanstillägg för att få ännu mer omfattande skydd.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din Hyundai Bayon. Vad som sticker ut med Gjensidige är det breda utbudet av tillval som de erbjuder. Du kan till exempel lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Gjensidige ger dig möjligheten att skräddarsy din försäkring efter dina behov och preferenser.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en omfattande försäkring för din Hyundai Bayon, och deras BackUp Plus-tilläggspaket ger ett extra skydd längs vägen. Tillägget inkluderar bland annat skydd mot stöld, motorskador och felaktig tankning. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Hyundai Bayon

Trafikförsäkringen är den lagstadgade grundförsäkringen som alla bilar måste ha. Den täcker personskador och skador på annans egendom om du skulle vara inblandad i en olycka. Samtliga nämnda försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkringar för din Hyundai Bayon.

Halvförsäkring för Hyundai Bayon

Halvförsäkringen ger ett bredare skydd än trafikförsäkringen genom att inkludera skydd mot exempelvis stöld, brand och glasskador. I vissa fall ingår även räddningsskydd och bärgningstjänster. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder alla halvförsäkringar som ett alternativ för Hyundai Bayon.

Helförsäkring för Hyundai Bayon

Helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet för din Hyundai Bayon. Den inkluderar allt som trafik- och halvförsäkringen täcker samt ett skydd för vagnskador. Både Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder helförsäkringar för din Hyundai Bayon.

Vad kostar en försäkring för en Hyundai Bayon

Priset på en bilförsäkring för en Hyundai Bayon kan variera beroende på flera faktorer såsom bilens modell och ålder samt din egen ålder och var du bor. För att få en exakt prisuppgift behöver du besöka försäkringsbolagens hemsidor och fylla i dina uppgifter, inklusive registreringsnumret för din bil och ditt personnummer. Därefter kommer du att få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Hyundai Bayon

Vilket försäkringsbolag är billigast för Hyundai Bayon?

Priset på bilförsäkringar varierar beroende på individuella faktorer. För att hitta det billigaste alternativet bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter för att få ett specifikt prisförslag baserat på din situation.

Vilket försäkringsbolag erbjuder bäst tillägg för Hyundai Bayon?

Flera försäkringsbolag erbjuder olika tillägg för att skräddarsy din försäkring efter dina behov. Både ICA Försäkring och OKQ8 Försäkring har tilläggspaket med omfattande skydd som kan vara fördelaktiga för Hyundai Bayon-ägare.

Vilket försäkringsbolag är mest användarvänligt för Hyundai Bayon-ägare?

Hedvig och evoli har båda profilerat sig som användarvänliga försäkringsbolag med smidiga digitala plattformar och appar. Dessa bolag kan vara bra alternativ för Hyundai Bayon-ägare som uppskattar enkelhet och snabbhet.

Vilket försäkringsbolag har bäst kundservice för Hyundai Bayon-ägare?

Kundservice kan variera och påverkas av individuella upplevelser, men några bolag som brukar vara bra är evoli, Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring .

Skaffa bilförsäkring