FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Hyundai i20 i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Hyundai i20.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Hyundai i20

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt för sitt moderna och digitala tillvägagångssätt. De erbjuder möjligheten att få en snabb prisuppskattning direkt på deras hemsida eller i deras app genom att ange ditt registreringsnummer och information om din bil. En av fördelarna med Hedvig är att du kan teckna deras bilförsäkringar utan bindningstid, vilket innebär att du kan byta försäkring omedelbart om du skulle vilja det.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en hel del förmåner för Hyundai i20-ägare, inklusive deras BackUp Plus-tillägg som täcker det mesta som kan hända längs vägen. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Hyundai i20

Trafikförsäkringen är den grundläggande försäkringen som krävs enligt lag för att få köra din Hyundai i20 på svenska vägar. Den täcker skador som du orsakar på andra personer eller deras egendom. Alla försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkringar, så det är enkelt att hitta en lämplig försäkring för din Hyundai i20.

Halvförsäkring för Hyundai i20

En halvförsäkring är ett mellanalternativ som ger ett bredare skydd än trafikförsäkringen. Utöver skyddet för personskador och skador på annans egendom täcker den vanligtvis också stöld, inbrott, brand och glasskador. Vissa försäkringsbolag kan erbjuda ytterligare fördelar och tillägg för halvförsäkringen, så det kan vara värt att undersöka olika alternativ.

Helförsäkring för Hyundai i20

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Hyundai i20. Utöver trafikförsäkringens och halvförsäkringens täckning inkluderar helförsäkringen vanligtvis även skydd för vagnskador. Detta innebär att om du råkar skada din bil i en olycka täcker försäkringen kostnaderna för reparation eller ersättning.

Vad kostar en försäkring för en Hyundai i20

Priset på en försäkring för en Hyundai i20 kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen samt ålder på ägaren och var hen bor. För att få en exakt prisuppskattning är det bäst att besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter, som registreringsnummer och personnummer. Därefter kommer du att få ett prisförslag som är anpassat efter din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Hyundai i20

Vilket försäkringsbolag är bäst för Hyundai i20?

Det bästa försäkringsbolaget för din Hyundai i20 beror på dina individuella behov och preferenser. Det är viktigt att jämföra olika alternativ som Hedvig, OKQ8 Försäkring, och titta på deras täckning och tillägg samt ta hänsyn till priset för att hitta det bästa alternativet för dig.

Vad är skillnaden mellan trafik-, halv- och helförsäkring?

En trafikförsäkring är den obligatoriska försäkringen som täcker skador du orsakar på andra personer eller deras egendom. En halvförsäkring ger ett bredare skydd och inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet och inkluderar också skydd för vagnskador.

Vilka tillägg kan vara värdefulla för en Hyundai i20-försäkring?

Några värdefulla tillägg för en Hyundai i20-försäkring kan vara hyrbilsersättning, assistans på vägen, skydd mot parkeringsskador och skydd mot skadegörelse. Det beror dock på dina individuella behov och hur du använder din bil.

Hur hittar jag det billigaste alternativet för min Hyundai i20-försäkring?

För att hitta det billigaste alternativet för din Hyundai i20-försäkring behöver du gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter, som registreringsnummer och personnummer. Därefter får du ett prisförslag baserat på din specifika situation. Genom att jämföra olika försäkringsbolag kan du hitta det bästa och billigaste alternativet för dig.

Skaffa bilförsäkring