FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Hyundai IONIQ 5 i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Hyundai IONIQ 5.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Hyundai IONIQ 5

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som utmärker sig genom sitt moderna tillvägagångssätt och digitala lösningar. De erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar också skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador samt räddningsskydd och bärgning. Helförsäkringen täcker allt som trafik- och halvförsäkringen inkluderar, samt skydd för vagnskador. En unik fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi för att behandla psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån, vilket kan vara till stor hjälp för de som behöver det.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus-paketet, som är ett mycket fördelaktigt tillägg för Hyundai IONIQ 5. Detta paket täcker i stort sett alla eventualiteter längs vägen, inklusive stöld och motorskador. För att teckna BackUp Plus måste du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Genom att erbjuda detta omfattande tilläggspaket ger OKQ8 sina kunder ett brett skydd för deras bil.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Hyundai IONIQ 5

En trafikförsäkring är lagstadgad och täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka som du orsakar. Samtliga nämnda försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkringar för Hyundai IONIQ 5. Det är viktigt att ha en trafikförsäkring för att vara laglig på vägarna och skydda både sig själv och andra trafikanter.

Halvförsäkring för Hyundai IONIQ 5

En halvförsäkring inkluderar vanligtvis trafikförsäkringens skydd samt ytterligare förmåner, såsom skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Beroende på försäkringsbolaget kan det också finnas tillägg som räddningsskydd och bärgning. Halvförsäkringen ger en extra trygghet för din Hyundai IONIQ 5 och är ett bra alternativ för att skydda mot olika risker.

Helförsäkring för Hyundai IONIQ 5

Helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet för din Hyundai IONIQ 5 och inkluderar vanligtvis trafikförsäkringens och halvförsäkringens skydd. Detta innebär att även vagnskador täcks av försäkringen. Helförsäkringen kan vara fördelaktig om du vill ha maximalt skydd för din bil och dig själv.

Vad kostar en försäkring för en Hyundai IONIQ 5

Kostnaden för en försäkring för Hyundai IONIQ 5 varierar beroende på olika faktorer, såsom ålder, körvana och bostadsadress. Dessutom kan kostnaden påverkas av vilket försäkringsbolag du väljer och vilken typ av försäkring du tecknar.

Frågor & svar om försäkringar för Hyundai IONIQ 5

Vilket försäkringsbolag är bäst för Hyundai IONIQ 5?

Det bästa försäkringsbolaget beror på dina specifika behov och preferenser. Hedvig, OKQ8 Försäkring, är alla välrenommerade bolag som erbjuder olika fördelar och tillval. Det är viktigt att jämföra deras erbjudanden och välja det som bäst passar dig.

Vilken typ av försäkring behöver jag för Hyundai IONIQ 5?

Det rekommenderas att ha minst en trafikförsäkring, eftersom det är lagkravet. Utöver det kan en halvförsäkring eller helförsäkring vara fördelaktig för att få ett bredare skydd mot olika risker och skador.

Kan jag anpassa min försäkring för Hyundai IONIQ 5?

Ja, de flesta försäkringsbolag erbjuder olika tillval och tillägg som du kan lägga till för att anpassa din försäkring efter dina behov. Det kan vara skydd mot stöld, räddningsskydd eller andra tillägg som erbjuds av försäkringsbolaget.

Hur kan jag få en prisuppgift för en försäkring?

För att få en prisuppgift för en försäkring för din Hyundai IONIQ 5 kan du besöka försäkringsbolagens hemsidor och begära en offert.

Skaffa bilförsäkring