FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Hyundai KONA i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Hyundai KONA.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Hyundai KONA

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare på grund av sitt moderna tillvägagångssätt. De erbjuder tre olika typer av försäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. En unik fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi som en del av sina försäkringar, vilket kan vara till stor hjälp efter en trafikolycka eller en traumatisk händelse.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett tilläggspaket som heter BackUp Plus, vilket ger omfattande skydd längs vägen. Detta tillägg täcker allt från stöld och motorskador till sanering av fel tankat drivmedel. För att teckna BackUp Plus behöver man först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Hyundai KONA

Trafikförsäkringen är den obligatoriska försäkringen som alla fordon i Sverige måste ha. Den täcker personskador och skador på annans egendom i händelse av en olycka. Priset för en trafikförsäkring kan variera beroende på faktorer som ålder, körhistorik och bostadsort.

Halvförsäkring för Hyundai KONA

En halvförsäkring erbjuder ett bredare skydd än trafikförsäkringen och inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Räddningsskydd och bärgning kan också vara inkluderat. Priset för en halvförsäkring varierar beroende på olika faktorer, inklusive bilmodell och kundens körhistorik.

Helförsäkring för Hyundai KONA

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet och inkluderar vanligtvis allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker. Dessutom kan den inkludera skydd för vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en Hyundai KONA

Priset för en försäkring för en Hyundai KONA varierar beroende på olika faktorer. Faktorer som kan påverka priset inkluderar ålder, körhistorik, bilens värde, bostadsort och val av försäkringsbolag.

Frågor & svar om försäkringar för Hyundai KONA

Vilken typ av försäkring är obligatorisk för Hyundai KONA?

Trafikförsäkringen är obligatorisk och täcker personskador och skador på annans egendom i händelse av en olycka.

Vilket försäkringsbolag erbjuder kristerapi som en del av sina försäkringar?

Hedvig erbjuder kristerapi som en del av sina helförsäkringar och halvförsäkringar.

Vilket försäkringsbolag har ett tillval för att eliminera den förhöjda självrisken för unga förare?

evoli erbjuder ett tillval som heter "Ung förare" och eliminerar den förhöjda självrisken för förare under 24 år.

Vilket försäkringsbolag erbjuder ett tilläggspaket med omfattande skydd längs vägen?

OKQ8 Försäkring erbjuder ett tilläggspaket som heter BackUp Plus, vilket ger omfattande skydd mot olika typer av skador och incidenter längs vägen.

Skaffa bilförsäkring