FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Hyundai Tucson i februari 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Hyundai Tucson.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Hyundai Tucson

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. De erbjuder enkel och snabb prissättning genom sin hemsida eller app. Hedvig tillhandahåller tre olika bilförsäkringsalternativ: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Helförsäkringen täcker alla förmåner från trafikförsäkringen och halvförsäkringen samt skydd mot vagnskador. En unik fördel med Hedvig är deras kristerapiskydd, som inkluderar terapisessioner med en legitimerad psykolog i Sverige för att behandla eventuell psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga priser för bilförsäkringar. Hos ICA Försäkring kan du välja mellan trafik-, halv- och helförsäkringar. En unik förmån hos ICA Försäkring är att de garanterar att priserna inte kommer att höjas under de första fem åren, förutsatt att ingen skada inträffar under den perioden. Du kan också lägga till populära tillval som hyrbilsskydd och assistanstillägg, som ger dig snabb hjälp på vägen vid exempelvis bensinstopp eller om du låser in dina nycklar i bilen.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din Hyundai Tucson. Vad som utmärker Gjensidige är det breda utbudet av tillägg som du kan lägga till i din försäkring. Till exempel kan du få skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Om du skulle råka ut för skadegörelse kan du få upp till 6000 kronor i ersättning för reparationer som överstiger 1000 kronor.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett omfattande tilläggspaket för din Hyundai Tucson. Detta tillägg täcker nästan alla eventualiteter längs vägen, inklusive skydd mot stöld, motorskador och felaktig tankning. För att kunna teckna BackUp Plus måste du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Hyundai Tucson

Trafikförsäkringen är den lagstadgade minimiförsäkringen som alla bilar måste ha. Den täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka som du orsakar. Alla ovanstående försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkringar för Hyundai Tucson.

Halvförsäkring för Hyundai Tucson

Halvförsäkringen ger ett utökat skydd för din bil utöver trafikförsäkringen. Det kan inkludera skydd mot stöld, inbrott, brand, glas- och skärmsskador samt assistans vid bärgning. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring erbjuder alla halvförsäkringar för Hyundai Tucson.

Helförsäkring för Hyundai Tucson

Helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet för din bil och inkluderar alla förmåner från trafik- och halvförsäkringar. Det täcker också vagnskador. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring erbjuder alla helförsäkringar för Hyundai Tucson.

Vad kostar en försäkring för en Hyundai Tucson

Priset på en bilförsäkring för en Hyundai Tucson kan variera beroende på flera faktorer, inklusive förarens ålder, körvana, geografiskt område och försäkringsbolaget.

Frågor & svar om försäkringar för Hyundai Tucson

Vilket försäkringsbolag är det billigaste alternativet för Hyundai Tucson?

ICA Försäkring erbjuder bra priser och lovar att inte höja priset under de första fem åren, vilket kan vara attraktivt för Hyundai Tucson-ägare.

Vilket försäkringsbolag har det bredaste utbudet av tillval?

Gjensidige erbjuder många tillval som kan läggas till i din bilförsäkring för att anpassa skyddet efter dina behov.

Vilket försäkringsbolag är mest populärt bland svenska bilägare?

Hedvig har blivit populärt bland svenska bilägare på grund av deras enkla och snabba prissättning samt deras unika kristerapiskydd.

Vilket försäkringsbolag erbjuder en smidig digital ansökningsprocess?

evoli har satsat stort på att vara digitala och erbjuder en snabb ansökningsprocess online samt en användarvänlig app för att hantera din försäkring.

Skaffa bilförsäkring